19 April 2010

Contest<< Projek Kitar Semula Komputer>> Menangi RM350


19HB APRIL 2010 - 03HB MAY 2010

Salam untuk sahabat blogger. Ini dia contest yang Remedy janjikan. Sebagai membuka salam perkenalan dan dalam memperkenalkan remedy dalam dunia blogging. Terimalah hadiah yang tak seberapa jika dibandingkan dengan jasa baik korang semua. So..Remedy jemput korang semua untuk join contest ni. manalah tau RM350 jadi milik korang..RM150 untuk pemenang pertama, RM100 untuk pemenang kedua dan RM50 untuk pemenang ketiga. 5 hadiah saguhati. RM10 untuk setiap pemenang.

Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda perlu buat entri "Kitar Semula Komputer Untuk Tunai" gunakan segala informasi yang ada di dalam blog remedy
2. Follower blog remedy mempunyai advantage untuk menang
3. Sila sertakan banner recycle di atas dan backlink ke entri ini
4. Jadilah pembaca setia blog remedy...
Hadiah yang ditawarkan:

1. Pemenang Pertama: RM150 Bank in ke akaun bank
2. Pemenang Kedua: RM100 Bank in ke akaun bank
3. Pemenang Ketiga: RM50 Bank in ke akaun bank
4. Saguhati: RM10 untuk 5 pemenang

Remedy akan menjemput blogger terkenal iaitu Ajami Hashim (beliau adalah blogger tegar,pengkritik filem, penulis skrip dan juga panel tetap untuk filem review dalam rancangan Gala TV  di Astro Awani untuk menjadi juri. Beliau akan menilai  setiap entri dan memilih siapakah pemenang contest ini.

Update Entri Peserta:

http://jakehays.uni.cc/2010/04/19/kitar-semula-komputer-untuk-tunai/
http://farra8979.blogspot.com/2010/04/kitar-semula-komputer-untuk-tunai.html
http://kepalabergetar.blogspot.com/2010/04/kitar-semula-komputer-untuk-tunai.html
http://syamila02.blogspot.com/2010/04/kitar-semula-komputer-untuk-tunai.html
http://salmiahehehe.blogspot.com/2010/04/kitar-semula-komputer-untuk-tunai.html
http://aqnaim.blogspot.com/2010/04/kitar-semula-untuk-tunai.html
http://kamitheblog.blogspot.com/2010/04/projek-kitar-semula-komputer.html
http://crackonlife.blogspot.com/2010/04/kitaransemula.html
http://sketchburuk.blogspot.com/2010/04/kitar-semula-buat-duit-kempen-hijaukan.html
http://musixheaven.blogspot.com/2010/04/kitar-semula-komputer-untuk-tunai.html
http://thebudakskema.blogspot.com/2010/04/kitar-semula-komputer-untuk-tunai.html
http://digiman-x.blogspot.com/2010/04/kitar-semula-komputer-untuk-tunai.html
http://mykakiwayang.blogspot.com/2010/04/kitar-semula-komputer-untuk-tunai.html
"TURN YOUR TRASH COMPUTER FOR CASH"

36 Motivasi:

akmal hacks said...
This comment has been removed by the author.
farenova said...

contest menarik ni, nak cari masa untuk buat sebab byk contest2 menarik yang sedang berlaku pada masa yang sama.. tapi apapun topik kitaran semula ini harus dipuji, terima kasih :)

blueCITY® said...

salam,
bila tarikh tutupnya?
tak beritahu pun

huhuhu
salam kenal ya

blueCITY® said...

ooooooooo 3 may erk
hehheh

REMEDY said...

bluecity: tarihk tutp 3 may...jgn tunggu lama2...content semua dh ada dlm blog remedy

Farenova: Terima kasih coz response

Jake Hays said...

http://jakehays.uni.cc/2010/04/19/kitar-semula-komputer-untuk-tunai/

farra8979 said...

me mencoba nasib... harap2 menang.. ^_^

http://farra8979.blogspot.com/2010/04/kitar-semula-komputer-untuk-tunai.html

REMEDY said...

Jake...much appreciated
Farab8979....tolong buat pembetulan pada no.tel dan juga e-mail saya di entri anda ya...by the way...wish ur luck

Kepala Bergetar said...

orait bro, KB nak join http://kepalabergetar.blogspot.com/2010/04/kitar-semula-komputer-untuk-tunai.html

uMMiIRa said...
This comment has been removed by the author.
uMMiIRa said...

salam,

sya pun nk join gak le...

http://syamila02.blogspot.com/2010/04/kitar-semula-komputer-untuk-tunai.html

nabilah_2908 said...

hrumm...menarik juga ni..sy try buat yupp..dh siap nnti sy g tau.. ;)

Salmia said...

salam.. saya dah siap entrynya.!

http://salmiahehehe.blogspot.com/2010/04/kitar-semula-komputer-untuk-tunai.html

AnWaRnAiM said...

mau join...sila terjah...
http://aqnaim.blogspot.com/2010/04/kitar-semula-untuk-tunai.html

cukup syarat ??

KamiTheBlog said...

salam..saye da wat...http://kamitheblog.blogspot.com/2010/04/projek-kitar-semula-komputer.html#more

Imz Jentayu said...

ohhh..contest ni pun ada..bgs2

akuvision said...

errm kurang faham, tulis apa saja mengenai komputer yang dikitar semula ke?

noor afzan said...

salam..
terima kasih jempur saya join contest.
t saya try spent time join.

Kiting said...

Visit n smile here...pls come.

Muhammad Farooq said...

Visiting ur nice blog keep smiling,and visit back.

si hitam maness said...

cuma buat entri "Kitar Semula Komputer Untuk Tunai" gunakan segala informasi yang ada di dalam blog remedy?

apa kaitan dengan kitar semula komputer? -__-?
xfhm.....

Jake Hays said...

si hitam maness... tu ada contoh2 kt atas atas tu, click lah url satu2 k :) Jom Meriahkan Contest ni!

FLOY said...

http://crackonlife.blogspot.com/2010/04/kitaransemula.html

assalammualaikum bro Remedey, saya pon nak join contest ni..
doakan saya berjaya ye!

keke

Doku said...

Salam bro Remedy! Saya da join.. ni linknya

http://sketchburuk.blogspot.com/2010/04/kitar-semula-buat-duit-kempen-hijaukan.html

**Bila Comel Jadi Comot** said...

ekekek comel nak juin lah..hahahah da chances ke nak monang nih??

Adam said...

http://musixheaven.blogspot.com/2010/04/kitar-semula-komputer-untuk-tunai.html

bdk_SkemA said...

ok bro remedy sy nak join gak ni url

http://thebudakskema.blogspot.com/2010/04/kitar-semula-komputer-untuk-tunai.html

digiman-x said...

saya join jugak.. :)


http://digiman-x.blogspot.com/2010/04/kitar-semula-komputer-untuk-tunai.html

danzaimar said...

salam..saya join gak..http://mykakiwayang.blogspot.com/2010/04/kitar-semula-komputer-untuk-tunai.html

CiK QiQi said...

en remedy...nk backlink ke entri ni or entri yg twrkan perkhidmatan khdmat recycle cmptr 2?

CiK QiQi said...

yeah!!!!

Berjaya menaip=)))))

ni die=)
http://cikqiqicute.blogspot.com/2010/04/kitar-semula-untuk-tunai.html

farra8979 said...

aiyak, ari ni tarikh tutup.. tp fuhhh, takut nye kt juri tu... T_T

Jake Hays said...

Last day, wish you good luck everyone..

afzainizam said...

~~Selamat hari ibu~~

..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥
♥..♥  ╔══╦══╗╔╦══╗  ♥..♥
♥..♥  ╚═╗║╔╗║║║╔╗║  ♥..♥
♥..♥  ╔═╝║║║║║║║║║  ♥..♥
♥..♥  ║╔═╣║║║║║║║║  ♥..♥
♥..♥  ║╚═╣╚╝║║║╚╝║  ♥..♥
♥..♥  ╚══╩══╝╚╩══╝  ♥..♥
..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥

Ibu..
Di saat ku melihat dunia,
Kau tersenyum menangis gembirra,
Tatkala ku dibesarkan,
kau berikan segunung kasih sayang,
Selaut belaian..
Ibu..
Pengorbananmu akan ku balas,
Pengajaranmu sentiasa jadi pegangan,
Biarpun ombak merobek dunia,
Kau tetap ibuku yang satu.
Sorry lama sungguh tak ziarah blog kamu maaf ye kerana kesibukan bekerja membataskan masa untuk berblog namun kita tetap kawan di alam maya..…

Salam ziarah salam muhibbah dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

CiK QiQi said...

en remedyy!!!!!!!da de pmnang ke...hehehehe.....
ketinggaalan sikit cik qiqi nie=)

CiK QiQi said...

remedy..................pe cer contest nie..hehehe

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: