7 May 2010

Online Scammer: Beware when you got spam e-mail

Sekarang ni terlalu ramai spam e-mail bagitau kita menang duit dan macam2 lagi...scammer online ni bahaya kalau mintak akaun bank..jgn percaya sangat. memang dah banyak kes tipu online macam ni...buat contestlah...buat macam2 nak bagi orang percaya..last2..kita plak kena bayar duit proses dan sebagainya..apa nak jadilah dunia sekarang..so kita kena sentiasa berwaspada yer...cukup tak gimik ni?

Create your own banner at mybannermaker.com!
Tapi kalau remedy antar message bagitau korang menang contest...korang percaya tak? malas nak citer banyak...diumumkan senarai pemenang contest "Kitar Semula Komputer Untuk Tunai"

Kepada Pemenang2 Remedy ucapkan tahniah di atas kejayaan korang...tulah...x rugi kalau kita aktif online ni...kepada yang kurang bernasib baik (ada ker?)...jgn give up...ada lagi contest pasni...so...tunggu...
Kepada peserta...korang checklah korang menang apa...pastu jgn lupa message remedy No. akaun Maybank, Nama blog, full name dan juga korang menang apa...nak bagi hadiah ni...


http://jakehays.uni.cc/2010/04/19/kitar-semula-komputer-untuk-tunai/ (2nd RM100.00)

http://farra8979.blogspot.com/2010/04/kitar-semula-komputer-untuk-tunai.html (Top Up RM10.00)

http://kepalabergetar.blogspot.com/2010/04/kitar-semula-komputer-untuk-tunai.html (Winner RM150.00)

http://syamila02.blogspot.com/2010/04/kitar-semula-komputer-untuk-tunai.html (Top Up RM10.00)

http://salmiahehehe.blogspot.com/2010/04/kitar-semula-komputer-untuk-tunai.html (Top Up RM10.00)

http://aqnaim.blogspot.com/2010/04/kitar-semula-untuk-tunai.html (3rd RM50.00)

http://kamitheblog.blogspot.com/2010/04/projek-kitar-semula-komputer.html (Top Up RM10.00)

http://crackonlife.blogspot.com/2010/04/kitaransemula.html (Top Up RM10.00)

http://sketchburuk.blogspot.com/2010/04/kitar-semula-buat-duit-kempen-hijaukan.html (Top Up RM10.00)

http://musixheaven.blogspot.com/2010/04/kitar-semula-komputer-untuk-tunai.html (Top Up RM10.00)

http://thebudakskema.blogspot.com/2010/04/kitar-semula-komputer-untuk-tunai.html (Top Up RM10.00)

http://digiman-x.blogspot.com/2010/04/kitar-semula-komputer-untuk-tunai.html (Top Up RM10.00)

http://mykakiwayang.blogspot.com/2010/04/kitar-semula-komputer-untuk-tunai.html (Top Up RM10.00)

http://cikqiqicute.blogspot.com/2010/04/kitar-semula-untuk-tunai.html (Top Up RM10)
Create your own banner at mybannermaker.com!




"TURN YOUR TRASH COMPUTER FOR CASH"

13 Motivasi:

simieY® said...

ruginya terlepas contest ni.huhuu

REMEDY said...

@simieY®

xper...ada lagi contest akan datang...rajin2lah ziarah ya

Jake Hays said...

OMG! I don't know what to say, seriously this is the first time I entered a contest and this is the first time I won, even though it's the second, I still won.

Congratulation to all participant and thanks to Remedy ofcourse.. :)

REMEDY said...

@Jake Hays

Congrats bro...u deserved it...

Kepala Bergetar said...

betul ke ni Remedy hehe.. mcm xcaya lak.. (cehh ayat² yg biasa dgr kot ek)
terima kasih la wei.. ni 1st contest yg kaze join n dpt tempat pertama lak tu ;-)
sebagai tanda penghargaan iklan tu akan terus melekat sehingga aku bosan tgk hehe..

again, thanks bro..

REMEDY said...

@Kepala Bergetar

kenapa...x percaya?...betullah kb menang 1st place...so...jgn lupa msg apa yg remedy mintak tu...

kenwooi said...

so many scams these days.. gotta be careful =)

naem said...

hu3... t bg email kt remedy...tq

AnWaRnAiM said...

dah sent kr email irwan_alif

farra8979 said...

menang top up?? ok ler tu.. nanti me email yek...

ariwolu said...

Wah sronok, sronok, sronok (macam ipin :D)

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
huhu, Tahniah buat semua..
ramai pemenang ni..pemurah betul pGanjur =)

jane said...

waaaaaa....tk tau

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: