18 April 2010

Keajaiban Tulisan Dlm Microsof Word..Subhanallah..!!

Untuk entri malam ni remedy ingin berkongsi sedikit perkara yang agak pelik. so terrpulang kepada korang untuk menilai sendiri perkara ni..mungkin benda ni ada yang dah tahu dan ada yang baru tahu..jadi boleh jugak beri pendapat korang kat sini yerk.

Cuba buat sendiri  and lihat...


1. Buka Microsoft Word korang.
2. Taipkan dalam huruf besar, Q33 NY

Q33 NY ni adalah number pesawat yang melanggar World Trade Centre.

3. tukar saiz font tu kepada saiz 48.

4. Korang highlightkan Q33 NY tu kemudian tukar kepada font WINGDINGS.

Apa yang korang nampak? Allahuakbar ..menakjubkan..kebesaran Allah S.W.T

sesungguhnye benda ni dah lama wujud tanpa sesiapa yang

menjangkakannye ...

Kelihatan gambar sebuah Kapal Terbang melanggar WTC (menara berkembar tu) ..

kemudian ade lambang tengkorak dan lambang yahudi ...

dah cube dan mmg btol............. SUBHANALLAH....

Cubalah...dan sebarkan....


"TURN YOUR TRASH COMPUTER FOR CASH"

15 Motivasi:

Amir Izzat said...

salam bro..masyaallah.. memang keluarlah.. x sangka betul

Nur Su'aidah said...

dah cuba dah :)

Un said...

salam..masyaALLAH..
xterkata saya bila mencuba dan melihat..
Allah Maha Bijaksana Lagi Maha Mengetahui.
HANYA DIA LAH SEBAIK-BAIK PERANCANG.

Kepala Bergetar said...

mungkin info ni dah lama ada.
tp bagus jugak utk recall balik
thanks remedy

shUhashUhi said...

bt0l..dah lama..tp baik di recall..tak0t2 ade yg terlepas pandang...hehe =)

rizal jabai said...

TERKESIMA....MENAKJUBKAN

Farah-Izzaty said...

haa.. kali ni cik farah meninggalkan komen yg pertama di blog en remedy..

dah buat tadi.. memang betul la.. sgt kagum.. huhu..

p/s : soalan2 anda telah dijawab di entry saya ye.. =D

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
hMm..pernah trbaca & mencubanya jG..
memang jadi..
s0 apakah maknanya?
mungkin benar ini memang perancangan Yahudi yG nyata..
yG dirancang & diketahui mereka sejak awal lg

REMEDY said...

Kebetulan atau suratan sukar juga remedy nk kata...kerana microsoft juga sebahagian dari mereka...cuma kita boleh buat sedikit panduan...Allah maha berkuasa

qellissa said...

subhanallah...Allah maha berkuasa..mungkin secara kebetulan..mungkin juga suratan..kita sbg manusia cuma jdikan panduan..=)

Doku said...

Da test..mmg betul kuar gambar camtu.. Thanks for the reminder

Nur Hawa Mohd Zin said...

saya pun dah cube...mmg kuar...byk bnda yg kite tak tau kan...MasyaAllah

bdk_SkemA said...

MasyaAllah..ini mmg sesuatu perkara yg tidak boleh digambarkan...bnyk perkara lagi kita xtwu...Allah Maha Berkuasa

aZLiNa aZiZ said...

Salam ziarah.

Saya dah cuba....Masya-ALLAH! Tak terjangkau dek minda. Thanks for sharing. Saya pinjam entri kamu untuk abadikan dalam blog dan sebarkan pada semua.

Azeri said...

Salam bro Remedy;

Dah cuba dan ia memang kerja mereka.
Takkan ia satu kebetulan jugak kan.

Banyak rahsia tersembunyi lagi ni.

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: