24 January 2011

Blogwalking Teknik Untuk Jana Traffic ke blog/website

Salam 1Blogger,

Remedy dengan rasa rendah diri dengan ini melancarkan E-book RDS-Pakej 3 kali Sedap (panduan mudah blogwalking cara pantas dan sistematik). Teknik RDS ini amat sesuai bagi blogger atau webmaster yang ingin memdapatkan traffic yang tinggi, mereka yang menjalankan perniagaan online, mereka yang mempunyai Third party advertisement seperti Nuffnang, Google Adsense, CPAlead, AFD dan sebagainya.



Seperti yang anda semua tahu teknik RDS ni bukan sistem robot..tapi manual blogwalking menggunakan teknik yang telah remedy cipta, kaji dan gunakan. Sepanjang 2 minggu remedy gunakan teknik ini, remedy betul-betul rasa puas hati dengan hasilnya..lihat bukti pada gambar di bawah:




Remedy memang tak nak cerita banyak2 pasal keberkesanan teknik ini..Apa yang pasti, hanya jauhari yang mengenal manikan. So Remedy terus pergi ke E-book RDS-Pakej 3 Kali Sedap.

Pakej apa ni?

Ini pakej 3 in 1 ( E-book + Tutorial + Url blog list)

Tunggu satu.....Kepada 30 pembeli terawal remedy akan berikan percuma ruang iklan banner di blog remedy selama sebulan...x cukup? remedy bagi 2 bulan lah....cukup kan....

Tunggu dua     ada lagi..kepada semua pembeli ...BONUS...ya ada bonus...pembeli akan remedy berikan 50 blog url terbaru setiap bulan selama setahun....

Tunggu tiga.... eh berapa banyak tunggulah remedy?....jangan tunggu lagi...jom dapatkan teknik RDS ini sebelum harga naik lagi..!!!

Testimoni Pengguna
  
Testimoni Lain

HARGA BERAPA?

RM100 ---------- MAHAL

RM50------------ MAHAL

Habis berapa harga Pakej RDS ni?

RM20.00 SAHAJA

APA LAGI!!! JANGAN TUNGGU...DAPATKAN PAKEJ E-BOOK RDS-3KALI SEDAP ANDA SEKARANG


Tiga Cara Pembayaran:

1. Bank in / M2U ke akaun Maybank (1621-0648-9302) atas nama IRWAN BIN ALIF
2. Top up Maxis ( Anda Hanya Perlu Message No. Top Up Maxis kepada remedy (ke nombor 016-6059088)


Kepada mereka yang telah membuat bayaran sila email atau message detail bayaran ke:
irwan_alif@yahoo.com
016-6059088

Nota: Remedy tidak pernah memberikan hak kepada sesiapa untuk meniru atau menjual semula teknik RDS ini...

"Remedy Direct Source" juga berada di- BERITA HARIAN ONLINE


"TURN YOUR TRASH COMPUTER FOR CASH"

116 Motivasi:

farra8979 said...

wah, bisnes la plak.... hihihi...

Anastasyea said...

Emmm... Mcm best je =)

akuvision said...

huhuhuh...sudah dibukukan

hafizsidah said...

wah bagusnyer otak businessman ni..

REMEDY said...

@Anastasyea

E-book panduan ni memang best miss..so bolehlah cuba..remedy akan ajar sampai faham cara guna teknik ni

REMEDY said...

@akuvision

Bolehlah cuba Tuan..x rugi untuk benda yang baik..Teknik RDS ni memang berkesan

REMEDY said...

@hafizsidah

Time kasih Tuan...

akuvision said...

ada pembayaran melalui paypal?, adale, nanti saya fikirkan dulu ya remedy

bawangpink said...

bayar gune topup lbih mudhah kan remedy?
if sy nk sy terus belikn remedy topup la.
cmtu ke.

REMEDY said...

@akuvision

Ya Tuan...paypal pun boleh...bagi memudahkan pembeli

anak abah said...

remedy saya dah transaction kat kamu, cek email mockuadam@gmail.com

REMEDY said...

@bawangpink

yup...sis beli topup then msg jer no.top up tu ke enset remedy...kan mudah

REMEDY said...
This comment has been removed by the author.
anak abah said...

awak sent melalui email ke nanti?

anak abah said...

psst...anak abah aka akuvision ye.

REMEDY said...

@anak abah

Tolong beri saya e-mail address

anak abah said...

mockuadam@gmail.com

anak abah said...

dapat?

REMEDY said...

@anak abah

orang yang sama...confiuse...btw thanks

anak abah said...

ok, kira dapat la kan email tu, itu email adik la remedy, saya takda akaun paypal

anak abah said...

ebook dapat melalui email ke?

REMEDY said...

@anak abah

Yup...paling lewat dapat dlm masa 24 jam...jgn risau...Tuan akan puas hati pakej e-book ni

anak abah said...

ok terima kasih, boleh kut buang komen2 saya tu kalau cam menyemak ye tuan remedy. kita tolong orang, orang tolong kita ye tak?
assalamualaikum

uncle said...

waaa sudah dibukukan tahniah..ehemm..ehemmm jgn lupakan uncle disini hiihihihi

REMEDY said...

@uncle

ya uncle...akhirnya siap juga...remedy juga dh buat copyright sebagai harta intelek di IPO...Uncle nak ker?

S.I.T.I said...

wahh...akhirnye..hehe
insya-allah nanti sy beli e-book nie ok?
:)

REMEDY said...

@S.I.T.I

Ya cik siti...terima kasih dgn sokongan yang diberikan

cheeky caca :) said...

bile da topap kan kt no digi tu . then leh x law nak inform emel kter ke no tu jer

REMEDY said...

@cheeky caca :)

016 remedy tu dah convert to maxis...caca cuma perlu messagekan no. top up bernilai RM30 ke no tel remedy. pastu boleh inform guna email

CikLilyPutih said...

ermm bagus gak buat ebook nie ek

REMEDY said...

@CikLilyPutih

belilah satu ciklily

Adam said...
This comment has been removed by the author.
Adam said...

remedy dh buat payment 4 u through maybank2 u...check ur mail... my email m.khairil.azizi@gmail.com

Aidi-Safuan said...

wah. sesape yang da beli tuh, tunjuk la hasil blog diorang plak erk. :)

Jake Hays said...

Loved your idea! U can do good business!

kasih said...

aha, nak join. jap2 nak g topapkan remedy

|| nemo mimosh || said...

menarik!

REMEDY said...

@Adam

Thank u Tuan...jap lagi remedy E-mail...maaf lewat sikit...baru dpt on9 ni

REMEDY said...

@Aidi-Safuan

Bos...belilah satu...xder mahal mana...ilmu tu lagi penting...ha ha...jom sambar satu...

Adam said...

@REMEDY

ok remedy...anything inform me at my blog! musixheaven... thnxs again... =)

CiK QiQi said...

cikqiqi nak..tp kwgn da bkureng..huaaaaaaaaaa

REMEDY said...

@CiK QiQi

rm30 jer cik qiqi

Anonymous said...

@|| nemo mimosh ||

sgt2 menarik

REMEDY said...

@Anonymous

bila lagi nemo nk sambar

CiK QiQi said...

mmg rm30...tp bdjet da lari...trover bli tudung aritu...wawawawaaaaaaaaaaaa

Wan Botaq said...

add saya kat ym boleh??? kcnl2@yahoo.com

nak tanya mcm2 ni...

REMEDY said...

@Wan Botaq

remedy akan add YM yer...malam blh chat tak?

kak cabai said...

kak cabai rasa kak cabai patut dapatkannya...

RaMa2UnGU said...

waaa...bagus tuu...

REMEDY said...

@kak cabai

yeh...kak cabai dah datang...jomlah cuba teknik ni kak cabai...mudah dan pantas

REMEDY said...

@RaMa2UnGU

yer rerama ungu...memang bagus teknik ni

cikeju said...

macam best...

REMEDY said...

@cikeju

memang best...cubalah RDS ni

ron said...

Salam bro remedy...bile yek boleh dpt ebook tu?
dah bank in kan duit kat akaun mlm tadi...
email : wakron@gmail.com

+akufobia+ said...

wow.makin ramai kejar e-book kau.

REMEDY said...

@ron

Ron...e-book dah dihantar...rajin ko join gotong-royong ek....

REMEDY said...

@ akufobia

jomlah sambar satu....

nuriz said...

sy nak satu :)

REMEDY said...

@nuriz

Baik...remedy booking utk nuriz...dah buat payment inform remedy k

Pisyek said...

tahniah... da makin maju nmpk nye bro nih... hehe... XD

REMEDY said...

@Pisyek

Alah pisyek..remedy ni budak baru bertatih...btw thank u for support

Amal menolak bala said...

malam bos

tehr said...

bagus2... teruskan

REMEDY said...

@Amal menolak bala

selamat malam...Tuan...

REMEDY said...

@tehr


Thanks for support

shameel Iskandar said...

menarik juga. Tahniah kepada usahawan kita ni(Remedy)

REMEDY said...

@shameel Iskandar

Terima kasih Tuan..atas sokongan dari pihak Tuan...peh...formal tu..he he

Jiox said...

nice info. keep spirit :)

REMEDY said...

@Jiox

Thanks bro...

Encik Sparkle said...

macam best je..tapi budget bulan nie kureng lew..hutang keliling pinggang huhu

REMEDY said...

@Encik Sparkle

xper Tuan...time gaji nanti cari remedy...

zures said...

Alaaa remedy...apakata share je ngan kawan-kawan ilmu yang ada tu. Besar pahalanya...

Newbie said...

salam... btw gud job tuan tanah.. :)

- zuriey - said...

ada ebook la skrang ni..macam2

REMEDY said...

@zures

Ni remedy nak share lah ni...dah ramai yg dapat manfaat dgn RDS ni sis

REMEDY said...

@Newbie

Thanks for support me

REMEDY said...

@- zuriey -

Di mana ada kemahuan...pasti ada kejayaan...e-book RDS ni E-book pertama untuk teknik blogwalking

student said...

wah..mcm best nih...hihii..

REMEDY said...

@student

insya'allah best student

cikeju said...

tak faham macam mana nak jalankan mende nieh..
boleh explain kat belog saya?
:)

suka_haha said...

nak satu juge leh?? hehehe...

CiK QiQi said...

akn cik qiqi amik pas dpt gji=)

REMEDY said...

@CiK QiQi


Terbaek dari remedy baut cik qiqi

Nguyen Tien Manh said...

hi!njce blog. good luck
visit my blog http://site-free-articles.blogspot.com/

sinagarimba said...

salam remedy.
cam best jer ebook nir. saya ni rajin blog walking.
kalau ada cara tersenang tingkat hit dengan
blog walking bagus bebenor lah. tapi leni
poket kosong.nanti tunggu gaji nie.
korban sikit untuk ilmu apa salahnya.
yer tak. nanti simpa untuk saya satu yer.

ada masa jom ke blog saya. tips dari otai2
memang power.hehehe

Syafrizal said...

dah email dan dah bank in...

REMEDY said...

@sinagarimba

Dari kesusahan blogwalking telah wujud satu teknik yang benar2 pantas dan mudah utk BW...jgn risau...bila dah nak beli nanti bagitau yer...

Beach Boy said...

Tumpan lalu....tolong bantu saya dalam penulisan Blog....

cIksue said...

waa~mcm best jerk
bila promosi nih tmat
harap masih sempat smpai hujung bln nih
tgah sengkek sekarag

ellis suriyani said...

ehem..rasenye..shahir menang x malam ni?

Anonymous said...

jom join login dapat duit,regstr free.. http://www.loginwang.com/?a=dapatduit

-JayLeo™- said...

pizza 4 u =D

blog buat bloggers said...

Good posting sobat

ellis suriyani said...

ehem..ehem..

Info said...

nak order seketul 3Xcedap. ada lagi tak?

ellis suriyani said...

ehem..ellis datang lepaskan rindu.. :D

kue said...

wahh nak2

KeYLeR said...

500 visitor sehari ? mana nk dpt ? noob blog bley ke ?
hahahhahaa aku yakin n puas ngan RDS...
try jgn x try...mmg bagus..
gud job remedey !

faris_jayz said...

waa...cambes je...nk sambar 1 la... :p

Tn.Punya said...

aku nak juga bulan depan aku beli..hehehe

Ask Me Blog said...

kalo bagi free kan banyak pahala yang anda dapat. hu3...

REMEDY said...

@Tn.Punya

baik tuan...akan ku simpankan untuk Tuan

REMEDY said...

@Ask Me Blog

Betul jugak tu...kalau dpt free memang best...tapi susah jugak...pasal apa...barang free ni kita kurang hargai...

duit tu utk menamoung coz buat kajian teknik tu jer bro...

Tn.Punya said...

kalau nak free baca sini
http://kitaransemula.blogspot.com/2010/06/e-book-rds-kini-percuma-dapatkan.html

Wan Gerrard said...

Ello encik Remedy,
bole lagi ke Gerrard dapatkan e-book nie?
sangat berminat^^

snowy said...

nak call guna o12 atau o16? ade stock lagi?

tempahan biskut raya terus ke rumah anda said...

hmm berminat la bro..please email ke emydin@gmail.com ada lagi ke offer ni??

Blur said...

bro aku dah but payment

Anonymous said...

BRO. CARA TENGOK ANTU. ATAS ASMA. GESPETTO. SILA ADJUST DGN PERINTAH.

WASALLAM. hihihihihihhhhh

Noridah said...

Kalau bw 500 site berapa peratus confirm akan return back to blog kita dalam sehari.

thanks.

REMEDY said...

To Noridah...100% akan return..dgn syarat bloglist kita aktif

decrewz said...

Salam.. Bro, Jai nak order boleh? Ada promosi lagi ke?

MJ said...

bagus betuk teknik ni...

wrizuan[dot]net said...

masih relevan ker..?

sabree hussin said...

macam mana cara nak guna ni? tak ada demo ke?

mfadhlan said...

Memang best teknik RDS ni. Trafik mencanak2 masuk tapi kena pengorbanan masa la sedikit...

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: