24 January 2011

Iklan Arak dalam kempen Nuffnang Ads

Adakah anda perasan? atau memang blog saya seorang sahaja yang terkeluar kempen ini. " Gosh...Deal of the Day..RM39 for 5 bottles of tiger beer and tidbits" atau semua blogger ada juga mendapat kempen ini? kenapa boleh terjadi macam ini?


Mula-mula rasa cuak juga, malanah tahu saya yang tersalah isi survey masa awal-awal mendaftar blog di Nuffnang...tapi bila saya selak-selak dalam akaun nuff ternyata memang saya dah tick untuk tidak membenarkan iklan alkohol dipasang di blog saya.



So..anda semua dah tengok ke kempen iklan di blog anda? bukan saya tak berterima kasih pada nuffnang tapi seperti perjanjian...haruslah ditunaikan.


"TURN YOUR TRASH COMPUTER FOR CASH"

11 Motivasi:

irahehe said...

owh. kenape kluar jugak erk? ira pon ade tick tidak kat ruangan alcohol tu.

dan setakat nie tk de lagi kluar iklan arak. mungkin nuffnang tersalah kot.

anies anessa said...

yurp...kuar mcm tue jugak...
baru pasan yg tu iklan arak...

Jard The Great said...

aku pon kena

n@m@n said...

betoi..baru perasan tadi, cadang nak tanya nuffnang

pak long said...

salam...
toke nuff ni kan kafir....tentu sinonim ngan menda haram....

REMEDY said...

To irahehe: Mungkin jugak bila dh byk sgt blog sampai dh tak terurus...ini bermakna nuffnang perlu tambah tenaga kerja

REMEDY said...

To anies: pakcik remedy pun baru perasan gak..he he

REMEDY said...

To naman dan jard: dah tanya nuffnang ker?...tapi sekarang mcm dh ilang dh kempen tu

yaso said...

nice blog and so beautiful design
you are so good blogger
go on and good luck
thanks !!!

REMEDY said...

To Yaso: i already foll ur blog...nice blog content anyway...

Legasi Piston Pecah said...

eh,dah kira langgar apa yg sudah dijanji kan nih?

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: