24 January 2011

Salam 1Blogger: Teknik Tarik Pengunjung Menjadi...Alhamdulillah

Salam dan selamat petang semua...petang ni remedy nak kongsikan kegembiraan remedy...setelah berjaya menarik pengunjung menggunakan teknik yang telah remedy cipta....Teknik ini remedy namakan "RDS" so boleh lihat perbandingan dari gambarajah di bawah:


Gambarajah 1: Statistik minggu lepas...sebelum guna teknik RDS


Gambarah 2: Statistik minggu ini selepas guna teknik RDS

Baiklah..tentu ramai yang tertanya-tanya RDS ni apa kan...ok...RDS ni singkatan "Remedy Direct Source"...Teknik atau kaedah ini remedy cipta untuk memudahkan para blogger melakukan blogwalking ke hampir 500 blog dalam masa 1 jam...ini bukan teknik robot...ini betul2 human yang buat...So.kepada blogger yang ingin mencuba kaedah ini...korang boleh tinggalkan link blog korang...Remedy tolong buatkan untuk sehari....remedy buka untuk 5 orang pertama untuk merasa servis percuma ini...



Gambarah 3: Statistik Setakat 8.00 malam hari ni (22/4/2010)


Gambarah 4: Statistik Setakat 7.00 malam hari ni (23/4/2010)


Bagaimana Teknik ini berfungsi?

Remedy Direct Source atau RDS berfungsi untuk memudahkan korang semua membuat blogwalking atau promosi blog dgn lebih cepat, mudah dan sistematik. Kenapa Remedy kata begitu? Dengan senarai bloglist yang telah korang susun mengikut Page Ranking (PR checker tool boleh download seperti dlm langkah 3). Bloglist ini bertujuan memudahkan korang mencari target blog yang korang ingin lawati. Bloglist ini hendaklah selalu di update coz..tiap2 hari tidak kurang dari 100 blog baru wujud dlm Malaysia.

Tutorial:

Remedy akan berikan tutorial beserta gambarajah bagi memudahkan korang belajar. Tapi remedy lebih mudah mengajar face to face...teknik ni kalau dah tau buat memang boleh letup...remedy dah kaji sebelum buat...Nuffnang bayar kita semua dgn 2 cara. pertama melali klik, kedua melalui jumlah paparan (impression)..so makin banyak impression makin byk duitlah kan...? Bukan Remedy x nak ajar sampai habis sekaligus...tapi remedy nak korang semua faham satu2 langkah tu dengan 100% faham..mungkin pada blogger yang dah otai boleh skip langkah 1...tapi bagaimana dgn newbie?..so...kita bagi sama2 faham...pada sesiapa yg dah faham boleh ajar siapa yang kurang faham.

Langkah 1:

Sediakan 5 blog list. Setiap list sekurang-kurangnya mengandungi 50 URL blog. Buat list di dalam notepad dan namakan setiap fail mengikut jadual list di bawah ini:

List A: PR0
List B: PR1
List C: PR2
List D: PR3
List E: PR4

Contoh List:


Langkah 2: Pastikan korang guna mozilla firefox sebagai web browse...boleh download di sini

Langkah 3: Open browser Mozilla anda dan pergi ke URL ini

Apakah Kelebihan install Plugin Seo quake ini? Korang dengan mudah akan tahu secara automatik maklumat setiap website atau blog yang korang visit or blogwalking. ini termasuklah Page Ranking, Alexa Rangking, Yahoo Index, Price, dan bermacam lagi..so korang dah tak perlu nak guna Pagerank Tool checker nak check satu2 blog url....selepas korang dah tahu semua statistik tentang blog yang korang visit. terpulang pada korang untuk senaraikan dlm bloglist yang remedy suruh buat pada langkah 1 sebelum ni.


Install Seo Quake Melalui Mozilla seperti remedy tunjukkan dalam gambarajah di atas. Ikut langkah- langkah mudah seterusnya seperti install software yang biasa korang install. Selepas siap install korang akan dapati plugin ini setiap kali korang visit blog atau website. lihat gambarajah di bawah;


Harap Membantu...jangan lupa promosikan blog remedy ya...


Bersambung

*Note: Jangan lupa jadi follower k..


"TURN YOUR TRASH COMPUTER FOR CASH"

206 Motivasi:

«Oldest   ‹Older   1 – 200 of 206   Newer›   Newest»
I n n z said...

teknik ape tu ?

abangfaizul said...

RDS tu ape...

fizi said...

wah..kongsi2 la sikit teknik RDS tu remedy...

Chaon Cornerz said...

tahniah2 trafik dah naek..

hakimfaridzul said...

wah!!!
traffic dah menggunung!!
ape rahsia??
share2 la!!!

sHaFAa said...

tlg sy jgk..
tlg ajrkan skali xpe.
sharing is caring kan?
hehe

e F F i e said...

hello2..nie link effie..http://ilovemybelog.blogspot.com

Hot Mama said...

Nak juga... tlg la buat

Hot Mama said...

http://hotmamaindahouse.blogspot.com/

zoul said...

Mcm nak rasa jer
http://oolat.com

e F F i e said...

fi dapat ke jadi 5 pertama?thanx okay..emm okay nanti effie buat testimoni..neway thanx sangat2 taw..

Raida Rich said...

bestnya!

NichKhun said...

ala 5 yang pertama je ke? hahaha nak jugak !!! waaaa

syafa said...

ni link saya. remedy tlg tnjuk ajar. tq.
www.bawangpink.blogspot.com

Jake Hays said...

Fuhh! hebat siot.. unik user kt blog aku xcecah 100 pon, ni yg sedihnya haha

$h@h_Izn@n said...

http://shahkiera87.blogspot.com tlg ek..:)

naem said...

ha...da ckop 5..ala...

KamiTheBlog said...

http://kamitheblog.blogspot.com..nk juge

|| nemo mimosh || said...

nak ! nak !
ajarkan la macam mane tu?
explain sket.. macam tak faham lah. hhuhu

Kepala Bergetar said...

waa ini sudah bagus.. elok dikongsi-kongsi kan tu bro..

KamiTheBlog said...

http://kamitheblog.blogspot.com tlog up kan.hehehe

Sakira said...

Legal tak cara ni ?

Just_najmiE said...

nak cuba jugak boleh?.. (^^,)

http://knajmie.blogspot.com/

Inang said...

waaa... sambutan hangat...

Aidi-Safuan said...

sape2 yang da cuber? ajar plz

http://aidi-safuan.blogspot.com

maCy said...

cne tu? ajar2..huhu
http://cahaya-humaira.blogspot.com/

puteri katak said...

mak aih.. biar betik.~

M!Er4N said...

blh share x?

orangkasai said...

kunjung balas, hebat tu RDS.

uNIqIKA said...

apa dia RDS tu? fuiyoo 500 blog dlm mse 1jam? hebat2...

miss terra~SF~.STYLE.EDUCATED said...

ramai sudey yg request
kuciwa..uwaaaa

yaya said...

nak jugak!!!
waaa..
ni nak nangis ni...

mel said...

waa.. apa rahsianya.. kongsi la bsama...=)

NuaK said...

nak ikuttttt

BalqisShafiqa said...

aqish berminat!

http://cintabertasbihhatibersabda.blogspot.com

*kalau tak keberatan, sila tinggalkan arahan.
sy nk cuba buat sendiri. :) TQ.

** a i l y ** said...

naklaaa jugakkk *nangis kesat2 mata*
aily nak laa jugakkk.
cmne nak buat??

http://memorianna.blogspot.com/

syah@E.v said...

wah mcm best j RDs 2..watkan tuk E.v ble? neh my link
http://encikvirus.blogspot.com

i will observe how its works..thx remedy

Raja Ratu said...

waaa... ratu pun tak nak ketinggalan jugak..

nah ambil ni...
http://elykojal.blogspot.com

hakimfaridzul said...

eh2, remedy,
mahu juga weyh!!!
ajar la..
share-share ilmu!!!
http://hakimfaridzul.blogspot.com/

**Bila Comel Jadi Comot** said...

nak tau nak tau bagi tau apa rahsianya tuan TT

kak cabai said...

bagusnya taktik RDS tu, kongsilah dgn semua pengunjung awak kat blog ni.... tak kan pilih 5 org saja kak cabai pun nk juga...he.he.he...

SwEetForEst said...

wahhh..
sweet pon nak..
nieyh link..
http://semuatentangaien.blogspot.com/
^___^

|Button-Up!| Weddings said...

alah... tak dapt top 5! tp dah jd yg ke 45.. haha ok maybe bukan rezeki.. ;)

Colourful life said...

wah best nya...
huhu nak juga..

http://colourful-life3haty.blogspot.com/
erm kalu tak leh buatkan..ajarkan ja pun xpe..tima ksih..

SwEetForEst said...

ohoooo..kene wat list dlu????
orait boss..
^___^

AKO said...

wah kita nak try,,, camne ek nak buat?

Pisyek said...

ape punye saspen da...

haha....

Anonymous said...

suruh dtg balik daa..

orangkasai said...

remedy, orangkasai malu juga ni, notepad macamana pula nak buka. ini email orangkasai. surinnova@gmail.com

akuvision said...

best2

blueCITY® said...

salam
leh ajarkan,
hehehhe...

http://bluevirgolady.blogspot.com/

Inang said...

sy nak.. boleh tak?? hihi..

http://brilliancecorner.blogspot.com/

tQ.. ;) xsia2 follow ur blog.. menarik =)

Inang said...

waaa... xsabar nak tunggu sambungan.. makaseh..

Cutie said...

beshnyee..
nak jugakk...

http://cutekitty85.blogspot.com/

$h@h_Izn@n said...

ok klo da taip sume tue?? huhuhu

shila said...

wah cam mna nk bt tu??

rizal jabai said...

TAK SABAR TGGU EPISODE SETEROSNYE..heee

waniey..... said...

cam ne nak buat ni?
http://mutiaraaleesya.blogspot.com/

FifaMusz said...

salam.. nak tau jugak... ermmm .. saya baru dlm dunia bloggers nih..minta tunjuk ajar... TQ

Pensel Kontot said...

wah menarik tul

miss lolly a.k.a luvfareda said...

siokkkkkkkkkkkkknya :)

Mario said...

minta tunjuk ajarku sifu...

miya_hana said...

grrrrr...xfaham 1 hape..
huhuhu....

Jiejah @ Iza said...

wowwwwwwwwww hebat :D

Din.. said...

nak jugak..

khaisya said...

wah menarik teknik ni...
leh tlong ajarkan x


http://khaisyasharp.blogspot.com/

Nurul Chomot said...

5 yg pertama je ?
hee .. nurul msti x sempat ..
x kira , nk tinggal link gak . ehex ..
http://nurul91xoxo.blogspot.com/
;)

cderluck said...

agaga ramainya camne ngan pakcik..hurmm :)

applesakura said...

wah best2! nk blajar! hee

Ieda Al-Habsyi said...

sangat menarik! i polo! :)

Kancilbiru said...

menarik ni....takpa nak follow tengok....hehe

Jard the Great said...

bersambung la plak.. cpt2.. ehehe

uncle said...

huhuuu in dah lebih dari 5..hahaha tapi uncle teringin jugak

http://www.unclepunyablog.com/

bagus idea yg diketengah kan oleh tuan umah..uncle akan tunggu entry seterusnya..

sHaFAa said...

t mlm shafaa buat.
adoii p susah ckt brukbend pak sdara amik..

Wan Botaq said...

saya mau!!! saya mau!!!! http://kisahcintanasilemak.blogspot.com

MyaFiza said...

wah...teknik apakah itu?
mau try jugak boleh?

nawza_terbaek said...

lawatan semula drpda Nawza...hahaha..
erm, teknik ape 2???cam mnarik..kongsi la besamerrrrrrrrrrrrrrrr...
n folow me back ya..huhu

nawza_terbaek said...

macam x ble dapat jerk...nyway xper lah try jek..
nie link Nawza
wanworld89.blogspot.com

aNiss said...

remedy:
aniss...aniss...aniss!!!!!
nk2....
:D

http://anissuzi.blogspot.com

MatLey said...

its awesome!

zulaikha said...

wow!!!!!!!!! tabik spring la ngan traffik dia!!

nak tau.. nak tau..

Mohamad Afiza said...

Nak jugak:
http://www.pja.my

nuriz said...

rds pe? letak link saya gak leh ke?

CheQ PP JoY said...

lpas 2 nk wat ape?

Fahmi Yusoff said...

nak juga..
hehehe

http://fahmiyusoff.com

eYra said...

hye...
masih xpaham la RDS tu...and snarai 50url?? lps tu

NichKhun said...

alamak ade sambungan ke? abes2 kan la cepat entrie ney.. agagaga

azie said...

wow best traffic die dah naik.. nk try jugak
http://azienaturestories.blogspot.com/

Hot Mama said...

huhuhuh mau juga

naem said...

huiyoo...18 on9 tu...he3 hebath br0..

Aidi-Safuan said...

owh, bersambung ke? ingatkan dah abes da. hehehe

n@m@n said...

masa kureng la remedy..tp best ni!!

nina said...

aku pon nak jugak tapi aku tak paham la macam mana nak buat.

yott said...

pertama : mcm mana u bole dpt idea hebat mcm ni, remedy
kedua : ni link saya http://www.yott-yott.blogspot.com
tlg share lah mcm mana nak buat tu..moga bertambah rezeki
u nnti

F U N F A B U L O S I T Y said...

http://funfabulosity.blogspot.com/
thank you ya-nanti ape2 infrm ya-tq very da very much remedy ;D

kak zue said...

t.q for this info...nak jugak buat camna....kurang arif..baru join ...blog ...kak zue..http://akustikini.blogspot.com

Faheem Jr said...

remedy..cikmin tak mahu ketinggalam jugak..2 link boleh?
cikmin.com
kasehabadi.blogspot.com

terima kasih.. :)

Sakira said...

Whoa. Bersambung-sambung ini tutorial.
Good-good. Keep it up ! :)

|| nemo mimosh || said...

haiiissssyoooh !
saje je kan bagi tutorial separuh2?


OK2, INI LINK KITE..

www.zaihazrasulaiman.blogspot.com

nanie ;) said...

sy pn nk jugak..
http://misznurhanani.blogspot.com

Che' Pit said...

err nak tau gak..

http://che-pit.blogspot.com

kayown said...

waaa.. nak jugak..

http://blossom-sakura.blogspot.com/

wandhe said...

waw!!!!!!!!!!!!!!!

Long Haffiz Long Hassan said...

pakcik remedy..
saya mahu jua..
http://coretanperantau.blogspot.com

s h e e said...

remedy...mcm besh je...sy pon mahu juge...
http://caramel-cheese.blogspot.com/

hasmadi said...

remedy...ajarkan- la pada smua ye...

CheQ PP JoY said...

mau jge...

http://cheqppjoy.blogspot.com/

thnx

M a W a D D a H said...

menarik..

akiN aMar said...

wah2..bagusnya..;)

adorabelle said...

http://adorabelleshikin.blogspot.com/

Jen said...

nk gak...
http://o0o-jen.blogspot.com

;)

hani said...

tak faham la..pening baca..he3..boleh terangkan tak..

Rizal said...

http://ilmutanpasempadan.blogspot.com/

wah.. skrg dah ade teknik lak yer.. bole cuba ni..

DaHLia said...

ahaks, sis xde pun dalam senarai PR3 tu..hehe :)

erm mcm mn berfungsi ni?

Kepala Bergetar said...

uhh.. ini teknik suspen amat ni hehe ;-)

RosidahKamin said...

saya juga tak mau ketinggalan...tolong....i follow

✿bieyra dhamira✿ said...

hmm..nak wat gak..=(

Adam said...

Remedy, aku nk booking personal coaching ko...Nak study benda ni!!! Teringin success mcm ko...

sHaFAa said...

okehh..shafaa dh add ym

Sakira said...

http://sakiralicious.blogspot.com/ - tolong trykan untuk I boleh ? :)

Peri PiA said...

nak juge?

naem said...

yo bro..aq nk booking coaching ko...da add ym,,,tq erk :)

ferienza hezra fara said...

tak paham.
cmne?

tehr said...

nak... nak...
tolong la buat...

satzim said...

kurang faham gak... tp bg je la url ok?

http://personalsatzimzone.blogspot.com

pls2

Ummiross said...

ummiross nak jgk lah remedy,tolong la buat,please2 kamu tolong ummi..

http://salamborneo.blogspot.com

e-dekz cdyz said...

http:e-dekz.blogspot.com

uhave2buy said...

berminat la....

http://uhave2buy.blogspot.com

Dyana Hashim said...

how to do it ?
rabun it . tsk.

http://dyanahashim.blogspot.com

syafa said...

en remedy,
bawangpink nak jugak. agaga.
www.bawangpink.blogspot.com

mcsue said...

nak try gak r..free leh ajar,nk try wat sndri:
http://www.teratak-impianku.blogspot.com/

KASIH said...

ranjin sungguh tuan blog ni buat list.. nak seribu daya tak hendak seribu dalih.. :) boleh buat contoh ni..

cik anis said...

tk faham lar rds tu ape..
hihi.

ni link sy;
http://aniesz.blogspot.com

DaHLia said...

still blurred ni tuan tanah

safra said...

saya xfaham yang page rank..

mimi said...

hahahaha...ekeke...tahniah boleh buat 500 dlm sejam...mimi test dulu..

strengenge said...

macam best..nak jugak dapat trafik...

Lin Creshk said...

ni link gua... nanti bro tlong ajarkan...
http://cicaktonjeng.blogspot.com/

emka said...

boleh saya minta petunjuk anda....

ainhamzah said...

ala... ain bru balik kije..
nk jugak..

http://durratul-ain.blogspot.com

^_^<-- muke berharap

pch said...
This comment has been removed by a blog administrator.
teha said...

sy x fhm cane nak buat dalam 1 list ade 50 url blog..try buat tp x fhm..
ni link sy http://fatihahanapi.blogspot.com


hope dapat bantu sy..thanx remedy

;p

nina said...

aku still bengong..nanti aku coba nak buat gak la.

kasih suci said...

saya pon berminat..tp x brape fhm cane nak buat...tolong buatkan boley?

dedebukasih.blogspot.com

ardinihumaira said...

mahu juga encik remedy.. huhu bestnya

http://ardinihumaira.blogspot.com

nisa said...

http://khairun85.blogspot.com/

Just_najmiE said...

apa perbezaan PR 0, PR 1 smua tu?.. ka sama ja?..

URL blog sy kat PR 2, apa maksud dia eh?.. thanks kongsi maklumat tuan tanah!.. (^^,)

mizzura said...

nak cuba jugak :-)

http://kisahnye.blogspot.com

~Bloggerina~ said...

aloh...dah byk org komen rupanya..tp baru letak kat innit ek..baru igt nak servis percuma tu.

FUZY said...

sye budak baru blajaq...sye pon nk try......tp xbrapa expert....boleh tunjuk ajar???? tp tips d atas sy try faham kn

Anonymous said...

nak letak jugak.. >> http://prubsn-4u.blogspot.com

lovelylady said...

mami nak jugak no! nin dia link mami: http://lovelylady-single-momma.blogspot.com ..tengkiu in advance no..mai penang mami blanja pasemboq.. ;)

saye kerink said...

wahaaaa! banyak gilehh..
thanks for sharing.
tapikan tapikan..
nanti2 la aku buat.
sebabnye, setiap satu least atleast 50blog.. nak kene explore lagi blog mane yg menarik minat aku. huhu.
papepon, thanks bro! ;]

Aidi-Safuan said...

dah xde sambungan da?

ir MASh said...

nak try lar.huhu

ir MASh said...

tapi x boleh install..huhuhu.file corrupt.

cheeky caca :) said...

nak jugak yang nih .
if da install seo tuh mksud nya tu ker teknik rds ? ajar teknik rds ni leh?

+akufobia+ said...

belajarbelajarbelajar.wow.terima kasih.

abcmilo said...

eeee..milo nak jugak....

FeeQ said...

Nice..

LaNuNsepet said...

masukkan link lanun...
nak gak.

lanunsepet.blogspot.com

Inang said...

REMEDY, bile nak sambung nie.. xsabar nak tunggu.. hihi ;)

Colourful life said...

xfahm sgat...mula2cm minta gak..tapi..dari mula lagi tak berapa fhm..

CiK QiQi said...

cik qiqi juga=)

http://cikqiqicute.blogspot.com

Mia Liana said...

berminat sangat.. leh tolong ajarkan x? heheh tq...

dunspeak♥ said...

budak baru nk belaja..ehekk..cmne tuh?

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

Marsha said...

Singgah pagi sabtu....:).
TQ sudi share info2 berguna...:)

LAbuan Perception said...

best jua...
bro bila mau bt sambungan entry ne....??

azreen amran said...

wah.. nk buat juga try RDS nie..
tp da try buat.. xpham la nk buat mcm mane..

ajar please :-)

http://azreenamran.blogspot.com

Affan Ruslan said...

Salam bro.
try
www.affanruslan.com

mangosteenager said...

Nak jugakkk....
Huhuhu....

cHiQu3CHiLL said...

nak try juga...newbies sgt2 dlm hal nih
http://chiqu3chill.blogspot.com/

Adisaufi said...

masih cb mamahami ayat2 di atas....

Wan Gerrard said...

nak cuba..xreti lagi hal ni
^^
http://wangerrard.blogspot.com/

tqa said...

xpaham xpaham xpaham.
huhuhu.
leh terangkan lagi x?
huhuhu.
pliz3x~

jemput datang ke blog tqa

snowy said...

ramainya...tempat ke5 mmg x da peluang tapi saudara remedy saya masukkan link juga la...www.ahappysnow.com

n@jwamz said...

tanx 4 sharing bro!! heeeee")

Poyaty said...

aloohhh, saya tak fhm lah en.rem. tulun2. haha

velasrizal said...

wah menarik ni..something new..

Kenali Sifat Aneh Wanita

faiz said...

Hello remedy, nice tutoriall.xsabar nak baca sambungan! aku ada jugak buat post tentang trafik untuk newbie..lain cara dengan remedy tpi alhamdulillah berkesan..mungkin boleh gabung dengan cara remedy and bagi trafik lagi up! newbie pun boleh dapat trafik!

jelitawan2u said...

tak bape nk paham la dah install seoquake..pastu dah tatau nk wat per dah

zainudin said...

wahhh teknik yang amat bagus!!!.. thanks bro
berjiran la kita kat PUJ

Visit Mount Kinabalu

encHIx laNDax said...

aku ngah pening!!hahakl!x paham!
kehidupanlandaxdidunia.blogspot.com

Dark Half said...

mmg sesuai dgn nick 'REMEDY'
genius! gua akan tunggu arahan selanjutnya

Latest entry grafik novel gua ~ Aku Pilih Neraka!

diraja22 said...

kagum dgn lu bro.. semoga sentiasa dlm lindungan Allah s.w.t..
http://digarhayutuanku.blogspot.com/
agar keberkatan melimpahi hidupmu bro..

Mah@mahu said...

lepas install habis seoquake nak buat apa... ngan list blog tu hehehhe

kozumi_ro said...

info yang sangat menarik^^

sHuLI said...

biler nak sambung tutorial nih???
http://budak-getah-ddl.blogspot.com/

jari jemari yang berjoget said...

assalamualikum..saya tak paham la..dah buat senarai list pe semua..dan sudah install..pastu nak kena buat apa lagi??

Tn.Punya said...

remedy kau tolong buat untuk blog baru aku ni..

http://myfirst-tutorials.blogspot.com

kalau masyuk tq ye..

asyurul said...

wow bro!! ni mail listing technique bro leh buat untuk blog walking. mmg creative!!!

Muka Haluih (MH) said...

::Bro REMEDY:: sy pn nk jgk..

http://mukahaluih.blogspot.com/

Kie-yu said...

menarek :D
mesti cuba ni

http://rumah4tingkat.blogspot.com

Nisa said...

bole ajarkan saya sekali tak.

http://nisa-akunakkurus@blogspot.com

azharie said...

tunjuk ajar please...

eiela said...
This comment has been removed by the author.
eiela said...

suatu perkongsian yg bagus. Thanks for sharing this info.

FiZaH SuKhRi said...

mcm best je....tunju ajar ku sifu...huhu

Zul's Stuff said...

terbaek la teknik ni..mcm best..

http://zulmovie.blogspot.com/

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 206   Newer› Newest»

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: