19 June 2010

Hot Sexy World Cup Fans (Punca Gergasi Bola Sepak Dunia Tewas)

FIFA tolong pandang serius isu ini..FIFA tolong ambil tindakan..kami sayang pasukan Negara kami. Itulah reaksi penyokong2 pasukan bola sepak negara masing-masing..kerana terlalu kecewa pasukan pilihan dan pasukan negra kecundang di kaki pemain bolasepak yang ranking FIFA umpama jarak langit dengan bumi.

Satu demi satu pasukan hebat yang mempunyai rekod menjulang piala dunia tersungkur...Spain, France, Italy menjadi mangsa..pasukan lain seperti England, Brazil,German dan Portugal pula tidak dapat menunjukkan prestasi sebenar permainan mereka...para pemain seakan-akan kurang bersemangat bermain bola di dalam padang...perhatian mereka terpesong gara2 penyokong2 wanita yang rata2 membawa bola sendiri di luar padang. "SEXY WORLD CUP FANS"...tengok saja bagaimana awek2 ni boleh mengganggu perhatian.


Hari ini...penyokong sepanyol menyalahkan teman wanita Iker casillas menjadi punca gawang spanyol bolos. Ketika perlawanan berlangsung Sara Carbonero berada di bahagia belakang gawang membuat liputan kerja. Elizabeth Minett pulak dikatakan punca Robert Green goyah di tengah padang. Mereka dikatakan putus hubungan seminggu sebelum World Cup 2010....


Inilah teman wanita Iker Casillas...menawan kan? Sara Carbonero menafikan kehadiran beliau di padang menjadi punca kekalahan sepanyol.


Ini pula Elizabeth Minett...seorang model pakaian dalam di Next Model Management...cun kan? manalah Robert Green tak meroyan selepas putus cinta dengan Model secantik ini...Green sedang berangan memeluk Minnet rupanya bola yang meleret ke dalam gawang...ha ha...



Ini pula sebahagian penyokong skuad Algeria...lihatlah persembahan pasukan ini padi tadi...mantap kerana tiada gangguan dari luar padang....

"TURN YOUR TRASH COMPUTER FOR CASH"

2 Motivasi:

Ed Zahid said...

aduiyaaiii~ =_='

Last but not least

Mr Noble said...

aku rasa sebab diorang dah tak terer. ataupon team lawan lagi terer dari diorang. tu je

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: