14 December 2010

Langkah paling mudah promosi blog anda menggunakan fungsi komen

  1. COMMENT: Meninggalkan komen yang bernas di blog yang popular pasti memberi kelebihan kepada blog anda. tapi mesti diingat, pastikan anda pengomen yang pertama atau kedua. ini kerana peluang untuk blog anda dilawat oleh pelawat yang lain adalah tinggi.Lihat sendiri kesannya.
  2. COMMENTLUV: Tinggalkan komen anda di blog yang menggunakan widget CommentLuv. Kerana setiap komen yang anda tinggalkan akan memaparkan entri terkini di blog anda.
  3. TOP COMMENTATORS WIDGET: Rajinlah komen di blog yang memasang widget ini. Peluang anda untuk menjadi Top Commentator dan meletakkan nama anda di ranking teratas.


"TURN YOUR TRASH COMPUTER FOR CASH"

14 Motivasi:

xazryx said...

komen biasa je sng .

perempuan ITU said...

wahh. macam ni pulak ye :)

Sheera Razak said...

saye tak pernah dapat earning from nuffnang :(

iniAKU said...

yes..com lov dah pasang, juz top commentar tu belom. x reti lak nak wat.hehe >__<

nas said...

ak pon buat top commentor..so ramai yg rebut2 nak jd top..ehehe

Mr Noble said...

lagi satu letak backlinks yg relevant kat comment, tp kalu letak yg tak releven, lantak aa org tu marah. hahah!

ajjah said...

good entry, nak letak lah widget top comments tu.. kat mana nak dapatkan coding dia eh?

fiD said...

yang penting jangan komen spammer, heee

faiz said...

Saya komen! tapi kat sini xde commentlove la..huhu

post baru faiz!
Tutorial buat header blog!

Mijie said...

ooo..bgs jgk tips nie..tp klu nk psang comment love..ken install intense debate kan??..

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

Ada tip yang mungkin anda tidak perasan..
Berkawan sesama blogger..
Benda itu lebih baik..
Bukan setakat anda dapat kawan..
mungkin juga anda akan dapat komen secara ikhlas tanpa paksaan..(kesan jangka panjang)

Nur Areefah said...

top komentar tak berfunction dengan betul..sebab lari..jadi ada yang betul-betul betul?

♥ ieRa ♥ said...

wah..berguna info ni...macam mana nk pasang commentluv tu encek remedy??

http://lensadanfoto.blogspot.com/

Noridah said...

@faiz, commentlove sendiri ke?...hehehe

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: