11 July 2010

Senarai Terkini Pemain Bola Sepak Beragama Islam

Salam semua, Remedy saja jer nak share tentang pemain-pemain bolasepak dunia yang beragama Islam tetapi bermain untuk negara bukan Islam. So, siapa yang masih belum tahu tu bolehlah Remedy share dekat sini. remedy ambik nama-nama yang popular jer.

  1. Frank Ribery (Perancis)-Bermain untuk Bayern Munich 
  2. El- Hadji Diouf (Senegal)- Bermain untuk Blackburn Rovers
  3. Nikolas Anelka (Perancis)- Bermain untuk Chelsea
  4. Mesut Ozil (German)- Bermain untuk SV Werder Bremen
  5. Khalid Boulahrouz (Belanda)- Bermain untuk Stuggurt
  6. Ibrahim Affelay (Belanda)- Bermain untuk PSV
  7. Sami Khedira (German)- Bermain untuk Stuggurt
  8. Robin Van Persie (Belanda)- Bermain untuk Arsenal
  9. Eric Abidal (Perancis)- Bermain untuk Barcelona
  10. Bacary Sagna (Perancis)- Bermain untuk Arsenal
"TURN YOUR TRASH COMPUTER FOR CASH"

7 Motivasi:

Mr Noble said...

Mesut Ozil<-- nama dia tak cam german, cam org turki. terigt aku kat kawan yg dah lama tak jumpa yg dikenali sbg meso :)
Robin Van Persie <-- wah, baru tau ni dia islam
good info :D

Legasi Piston Pecah said...

wah,ada jugak kan yang beragama islam dalam bola sepak luar negara...

akuvision said...

negara bukan islam namun ramai juga mereka yang beragama islam, cam china la, ramai islam disana

apih el nino said...

robin van persie masuk islam sebab wife dia orang islam. karim benzema, lassana diarra dan mahamadou diarra pun islam. HALA MADRID :)

HonEyBuNNy said...

he2..baru tahu neh...;-)

Anonymous said...

Oliver Kahn - bekas penjaga gol German
Pavel Nedved - bekas pemain Rep. Chec
Zlatan Ibrahimovic - Sweden / Milan
Armand Traore - Perancis / QPR
Thierry Henry - bekas penyerang Arsenal
Samir Nasri - Man City
Yaya dan Kolo Toure - Man City
Patrick Vierra - Man City
Zinadide Aidane (Zinedine Yazid Zedane)

Anonymous said...

Omar Federick Kanoute - Sevila
Karim Benzema - Perancis / Real Madrid
Lee Won Jae - penjaga gol Korea
Fred - Brazil

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: