21 January 2011

Bagaimana cara nak tackle awek/perempuan?

Soalan:

aku ni memang susah dan tak reti langsung nak tacle awek..
walaupun umur aku dah 23 tapi aku tak pernah bercinta..
hati aku tak terasa pun nak bercinta..tapi aku teringin nak kawan dengan perempuan..

ada tips2 tak cara yg paling best utk tacle awek? kiranya ayat plg membuatkan perempuan sampai cair mcm ais krim..

aku pernah tacle..tp selalu kejap2 je kwn..  aku taknak awek fb..ramai yg perangai tak senonoh..dah la x pakai tudung..pastu nmpk seksi..

aku jdikan bahan blh la..

Jawapan:

Nak tackle awek yer hehe....

Tips:
1. Jangan nampak sangat yg kita nak menackle. Buat selamba tapi macho.
2. Jangan usha lebey2 dari jauh. Banyakkan senyuman yg x nampak gatal.

kasik 2 nih jer dah nak kasik lebih2 beli e-book hehehe.

"TURN YOUR TRASH COMPUTER FOR CASH"

3 Motivasi:

AISHA INANI said...

setuju!
pretend to be cool is actually the flirt!

pheww, gwa pon suka laki cool. dr laki yang nampak desprate! teheee.

mu'az said...

jadi diri sendiri. xpayah berlakon. dia akn terima kamu seadanya...

Nadhirah Ahmad said...

be ureself. dan cinta itu tak boleh dipaksa. kalau berlakon atau dipaksa, tak kekal lama

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: