2 February 2011

RUSUHAN DI MESIR : Berita terkini berikutan taklimat adik di Malaysia Hall

Tadi adik niesz missed call handphone mak, mak terus call adik di kaherah..

Adik niesz beritahu taklimat malam td beritahu pelajar mesir akan di hantar ke Jeddah secara berperingkat-peringkat. Dari Jeddah pelajar yang hendak balik ke Malaysia kena uruskan sendiri dengan menggunakan duit sendiri.

Bagi mereka yang ingin tinggal di Jeddah sesampai sahaja di sana nanti, perbelanjaan akan di sponsor oleh kerajaan.

Masa taklimat tu, ada pelajar Malaysia tanya, "KENAPA KERAJAAN MALAYSIA LAMBAT BERTINDAK", jawapan dari pegawai : " Kerajaan Malaysia akan bertindak ketika smpai ke tahap zon merah (kritikal) "

Mak niesz ada cakap dekat adik niesz yang kapal akan smpai 5hb nanti, mengikut BERITA BERNAMA hari ini, pelajar-pelajar kat sana semua still tak tahu tentang berita tu, boleh bayangkan mcmana harapan pelajar2 tu kat sana. Hanya mengharapkan family and kawan-kawan yang menghubungi mereka untuk beritahu mereka keadaan yang sebenarnya.

Sekarang ni semua pelajar di Malaysia Hall tengah tunggu taklimat besar-besaran untuk tindakan selanjutnya..

SUMBER ASAL

"TURN YOUR TRASH COMPUTER FOR CASH"

2 Motivasi:

Legasi Piston Pecah said...

kenapa malaysia nak tunggu tahap kritikal?ish,nak tunggu apa lagi?masih tak percaya ke?

REMEDY said...

To LPP: banyak sgt membazir sebelum ni dan kemungkina ada faktor politik...susahlah nak komen isu ni bro

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: