24 February 2011

Tiga Kempen Buffered Earning Serentak: Thanks Nuffnang

Setelah hampir 6 bulan Remedy tidak aktif update blog kerana agak down apabila disaman disebabkan ada beberapa entri di Blog remedy yang dikatakan menggugat. Kini setelah 2 bulan aktif semula ternyata masih ramai rakan2 blogger yang sudi bertandang di blog ini. Ribuan terima kasih remedy ucapkan.

Remedy juga ingin merakamkan jutaan terima kasih kepada Nuffnang kerana masih sudi melekatkan iklan BE di blog remedy...bukan 1...malah 3 Buffered Earning dalam satu masa....tima aceh byk2.... walaupun earning tak seberapa tapi remedy masih setia dengan Nuffnang....

"TURN YOUR TRASH COMPUTER FOR CASH"

8 Motivasi:

Tasha said...

tahniah~

antudegil said...

tahniah! sekali 3 tu dapat. Aku dok menunggu mcm bulan jatuh ke riba. ikikikiki! ngarut sungguh aku ni. jangan berharap sangat ye tak. terus berblog seperti biasa.

Legasi Piston Pecah said...

wah...
muai gak skg nie..terima kasih nuffnang

myvitrd said...

tahniah2 bro

penhitam said...

tahniah la. BUkan senang tu nak dapat.

Haz said...

wah,best ye..
sekali tiga..

redzuan said...

perghhh best2 sakli 3 tu B.E berjoget kat blog
tahniah beb :)

TIPS SEO : Cara Mendaftarkan Blog Di Search Engine Google, Yahoo, Bing, dan AOL Search

secantikmanis said...

tahniah abang....

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: