18 March 2011

Blog Bisnes Paling Popular

Terima Kasih yang tidak terhingga kepada Uncle G kerana telah sudi menyenaraikan blog Remedy di dalam Senarai Blog Bisnes Paling Popular. Malah blog dengan Niche Idea Perniagaan ini telah menjadi blog teratas paling popular di dalam senarai tersebut.

Remedy sendiri terkejut dan bangga kerana penyenaraian ini. Segala usaa selama ini tidak jadi sia-sia dan ianya terbalas setelah hampir 3 tahun melibatkan diri sebagai Blogger. Remedy juga ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua pengunjung dan juga rakan-rakan Blogger yang tidak putus-putus memberi sokongan.

"TURN YOUR TRASH COMPUTER FOR CASH"

4 Motivasi:

cf-ipm said...

singgah sini

auction said...

mantap bro...teruskan usaha....selamat berbisnes...

kaka aiqah said...

KERJA SAMBILAN….LUMAYAN KINI DI RUMAH ANDA

Program Pemuatan Sampul Surat
ini adalah program pemuatan sampul surat yang dapat menigkatkan ekonomi kehidupan kita.
Jana pendapatan tambahan di rumah, lumayan, ringkas, bahan disediakan.
Anda hanya perlu melipat risalah iklan yang diberikan syarikat dan masukkan ke dalam sampul surat yang disediakan bahan disediakan
Berminat ? hantarkan sampul surat bersaiz 4×9 beralamat sendiri bersetem 30sen

-ini kerana jika betul anda ada kesungguhan untuk memulakannya…anda akan sanggup hantar sampul surat tersebut..

Ke: SITI NIRAFIQAH BT BAIN
NO16,JALAN BUKIT TEMPURUNG 27/85,
TAMAN ALAM MEGAH, SEKSYEN 27,
40400 SHAH ALAM SELANGOR

JANGAN LEPASKAN PELUANG KEEMASAN INI
DI SINI ANDA AKAN TERKEJUT DENGAN
HASIL YANG BAKAL ANDA PEROLEHI
ANDA NILAI SENDIRI

paklah1976 said...

Asalamualaikum,

Saya baru je nak berjinak-jinak dengan perniagaan online ni..tapi tak tau nak mula dari mana, sehinggalah ada seorang kenalan memperkenalkan saya dengan seorang usahawan internet ni...pendek cerita usahawan ni telah syorkan saya dengan satu perniagaan online yang mudah dan dengan modal minima...Alhamdulillah, tak sampai satu bulan buat dah ada pendapatan..dapatlah juga bayar duit motor bulan lepas....sistem yang diberikan sangat mudah.. tak perlu nak pandai IT sangat pun dapat pasif income... (cuma tak byk, tp dapat TIAP_TIAP BULAN)..

Kalau pandai cari pelanggan: income boleh dapat TIAP2 MINGGU..!! Bonus terus masuk ke akaun Kad Debit anda..

Anda ada bisnes apa saja, MLM ke, insurans ke, jual barang di FB..? Sistem ini menyediakan landing page percuma, bg autoresponder percuma.. hosting percuma...!!

Marilah TEAM UP dengan KAMI: http://www.stiforp.asia/paklah1976 (jika bersama group kami, dapat EXTRA Sistem p.o.w.e.r.)
Keputusan anda hari ini mungkin dapat mengubah hari esok...

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: