24 July 2011

Sampul Duit Raya HARIMAU MALAYA

Assalamualaikum Followers dan Guest

Jangan pula ada yang kata Remedy Karung Guni sudah tidak betul..lama lagi nak sampai raya 2012 ni...

ingat tak thread sampul duit raya pada tahun lepas?


Baiklah, RKG tak perlu cerita pasal last year punya sambutan...pastinya anda sudah sedia maklum...pada puasa ke 18 saja stok sudah kehabisan.

Remedy Karung Guni open thread ini untuk dapatkan order awal daripada mereka yang berminat untuk menjual semula seperti last year...untuk yang nak beli satu set boleh order..

Paling menarik, untuk Edisi Khas kali ini pasti ada kelainan pada design, packaging, dan ianya lain dari yang lain....saya dah kaji market.


Salam Pembaca dan Pengunjung Blog yang disayangi.

Sempena Ramadan dan Syawal yang bakal menjelma tidak lama

lagi..REMEDY KARUNG GUNI ingin menjual sampul duit raya

sebagai pelengkap majlis di hari raya.

Sampul Duit Raya ini terhad....

saiz 80mm x 155mm

Design:






Harga untuk 1 packet (10 keping) ialah RM5.00

Harga untuk Satu set (50 keping)- boleh campur 5 design ialah RM20.00

COD di Taman Puncak Jalil/Mc donald Taman Equine.

Kalau nak pos tambah RM6.00 utk satu set...

Contoh kiraan
(1 set siap pos RM26.00)
(2 Set Siap pos RM50.00)


 Bank in ke akaun: 

Maybank

1621-0648-9302

IRWAN BIN ALIF


CIMB

12550010238524

IRWAN BIN ALIF
 


Kepada sesiapa yang berminat untuk dapatkan sampul duit raya edisi terhad ini boleh hubungi saya di 0166059088


atau email ke irwan_alif@yahoo.com

7 Motivasi:

cikzem said...

kreatif la..tak pernah terfikir pon sebelum nie

REMEDY said...

@cikzem

Pertama sekali remedy nak ucapkan terima kasih kerana sudi singgah di blog ini...keduanya ucapan terima kasih remedy kepada cikzem kerana sudi tinggalkan komen..dan ketiganya...cikzem tak nak sambar satu set ke?

Anonymous said...

cam berminat je...nnt saya sms ek..:)

REMEDY said...

Anon....boleh jer...sms ya nanti

Anonymous said...

klw nk beli scara pos boleh jamin x barang akn sampai?

corey said...

ada lagi tak?

Anonymous said...

ada stok lg ker

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: