7 October 2011

Produk Kondom & Sleeve


Dibawah adalah senarai kondom dan penis sleeve yang kami jual. Penis sleeve seperti kondom bertindak menghalang sperma dari memasuki faraj dan pada masa yang sama membantu memberi kelainan pada hubungan seks dengan rekabentuk yang pelbagai.
Sila pilih mana-mana produk kondom atau sleeve yang anda minat dibawah:

U Penis Sleeve (KOD = CM-09)

U Penis Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. U Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya.

Kegunaan U Penis Sleeve

Gunanya untuk memberi kelainan dalam hubungan seks antara suami isteri. Mempunyai beratus duri-duri halus yang lembut, U Penis Sleeve mampu memberikan kesoronokkan pada pasangan anda.
Disamping itu juga, U Penis Sleeve juga bertindak seperti kondom jadi anda boleh gunakannya untuk merancang anak.

Cara Guna U Penis Sleeve

Sarungkan U Penis Sleeve ketika zakar sedang menegang. Kemudian anda boleh bersama pasangan anda. Sila cuci U Penis Sleeve dengan air suam selepas penggunaan.
Perhatian! Produk sebenar mungkin berbeza sedikit warnanya dari gambar diatas.

Reversible Penis Sleeve (KOD = CM-11)

  


Reversible Penis Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. Reversible Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya.

Kegunaan Reversible Penis Sleeve

Gunanya untuk memberi kelainan dalam hubungan seks antara suami isteri. Mempunyai berpuluh duri-duri halus yang lembut, Reversible Penis Sleeve mampu memberikan kesoronokkan pada pasangan anda.
Disamping itu juga, Reversible Penis Sleeve juga bertindak seperti kondom jadi anda boleh gunakannya untuk merancang anak.

Cara Guna Reversible Penis Sleeve

Sarungkan Reversible Penis Sleeve ketika zakar sedang menegang. Kemudian anda boleh bersama pasangan anda. Sila cuci Reversible Penis Sleeve dengan air suam selepas penggunaan.
Perhatian! Produk sebenar mungkin berbeza sedikit warnanya dari gambar diatas.

Plankton Penis Sleeve (KOD = CM-15)

Plankton Penis Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. Plankton Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya.

Kegunaan Plankton Penis Sleeve

Gunanya untuk memberi kelainan dalam hubungan seks antara suami isteri. Mempunyai berpuluh duri-duri halus yang lembut, Plankton Sleeve mampu memberikan kesoronokkan pada pasangan anda.
Disamping itu juga, Plankton Sleeve juga bertindak seperti kondom jadi anda boleh gunakannya untuk merancang anak.

Cara Guna Plankton Penis Sleeve

Sarungkan Plankton Sleeve ketika zakar sedang menegang. Kemudian anda boleh bersama pasangan anda. Sila cuci Reversible Penis Sleeve dengan air suam selepas penggunaan.
Perhatian! Produk sebenar mungkin berbeza sedikit warnanya dari gambar diatas.

Penis Prober Sleeve (KOD = CM-17)

 

Penis Prober Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. Penis Prober Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya.

Kegunaan Penis Prober Sleeve

Gunanya untuk memberi kelainan dalam hubungan seks antara suami isteri. Mempunyai berpuluh duri-duri halus yang lembut, Penis Prober Sleeve mampu memberikan kesoronokkan pada pasangan anda.
Disamping itu juga, Penis Prober Sleeve juga bertindak seperti kondom jadi anda boleh gunakannya untuk merancang anak.

Cara Guna Penis Prober Sleeve

Sarungkan Penis Prober Sleeve ketika zakar sedang menegang. Kemudian anda boleh bersama pasangan anda. Sila cuci Reversible Penis Sleeve dengan air suam selepas penggunaan.
Perhatian! Produk sebenar mungkin berbeza sedikit warnanya dari gambar diatas.

Lotus Penis Sleeve (KOD = CM-13)

Lotus Penis Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. Lotus Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya.

Kegunaan Lotus Penis Sleeve

Gunanya untuk memberi kelainan dalam hubungan seks antara suami isteri. Lotus Penis Sleeve mempunyai bentuk seperti bunga lotus, jadi pasangan anda akan merasakan kelainan ketika bersama.

Cara Guna Lotus Penis Sleeve

Sarungkan Lotus Penis Sleeve ketika zakar sedang menegang. Kemudian anda boleh bersama pasangan anda. Sila cuci Lotus Penis Sleeve dengan air suam selepas penggunaan.
Perhatian! Produk sebenar mungkin berbeza sedikit warnanya dari gambar diatas.


Half Penis Sleeve (KOD = CM-16)

Half Penis Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. Half Penis Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya.

Kegunaan Half Penis Sleeve

Gunanya untuk memberi kelainan dalam hubungan seks antara suami isteri. Mempunyai berpuluh duri-duri halus yang lembut, Half Penis Sleeve mampu memberikan kesoronokkan pada pasangan anda.

Cara Guna Half Penis Sleeve

Sarungkan Half Penis Sleeve ketika zakar sedang menegang. Kemudian anda boleh bersama pasangan anda. Sila cuci Reversible Penis Sleeve dengan air suam selepas penggunaan.
Perhatian! Produk sebenar mungkin berbeza sedikit warnanya dari gambar diatas.


Elephant Penis Sleeve (KOD = CM-14)

Elephant Penis Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. Elephant Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya.

Kegunaan Elephant Penis Sleeve

Gunanya untuk memberi kelainan dalam hubungan seks antara suami isteri. Elephant Penis Sleeve mempunyai belalai seperti gajah dihadapannya, jadi G-Spot pasangan anda akan dirangsang oleh belalai tersebut dan memberikan rasa nikmat tak terhingga pada pasangan anda.
Disamping itu juga, Elephant Penis Sleeve juga bertindak seperti kondom jadi anda boleh gunakannya untuk merancang anak.

Cara Guna Elephant Penis Sleeve

Sarungkan Elephant Penis Sleeve ketika zakar sedang menegang. Kemudian anda boleh bersama pasangan anda. Sila cuci Elephant Penis Sleeve dengan air suam selepas penggunaan.
Perhatian! Produk sebenar mungkin berbeza sedikit warnanya dari gambar diatas.

Clear Penis Sleeve (KOD = CM-12)

Clear Penis Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. Clear Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya.

Kegunaan Clear Penis Sleeve

Gunanya untuk memberi kelainan dalam hubungan seks antara suami isteri. Clear Penis Sleeve mempunyai bentuk seperti zakar, jadi dengan memakainya, ianya dapat menambah saiz zakar anda, jadi pasangan anda akan merasakan zakar anda semakin besar dan panjang.
Disamping itu juga, Clear Penis Sleeve juga bertindak seperti kondom jadi anda boleh gunakannya untuk merancang anak.

Cara Guna Clear Penis Sleeve

Sarungkan Clear Penis Sleeve ketika zakar sedang menegang. Kemudian anda boleh bersama pasangan anda. Sila cuci Clear Penis Sleeve dengan air suam selepas penggunaan.
Perhatian! Produk sebenar mungkin berbeza sedikit warnanya dari gambar diatas.

Bead Penis Sleeve (KOD = CM-10)

Bead Penis Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. Bead Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya.

Kegunaan Bead Penis Sleeve

Gunanya untuk memberi kelainan dalam hubungan seks antara suami isteri. Mempunyai berpuluh duri-duri halus yang lembut dan manik-manik dikepalanya, Bead Penis Sleeve mampu memberikan kesoronokkan pada pasangan anda.
Disamping itu juga, Bead Penis Sleeve juga bertindak seperti kondom jadi anda boleh gunakannya untuk merancang anak.

Cara Guna Bead Penis Sleeve

Sarungkan Bead Penis Sleeve ketika zakar sedang menegang. Kemudian anda boleh bersama pasangan anda. Sila cuci Bead Penis Sleeve dengan air suam selepas penggunaan.
Perhatian! Produk sebenar mungkin berbeza sedikit warnanya dari gambar diatas.
 
HARGA: RM30

Untuk Membeli:

Buat Bayaran ke Akaun 
Maybank: 1621-0648-9302
Atau 
CIMB: 12550010238524
Atas Nama:

IRWAN BIN ALIF


Setelah bayaran dibuat sila SMS maklumat di bawah ke 0166059088

<Nama atau Kod Produk Berserta Kuantiti> <Jumlah Bank In > <Nama Bank> <Nama Anda> <Alamat Anda> <No Phone Anda>

Kami akan pos pesanan anda secepat mungkin dengan pos laju. Kemudian tracking no. akan disms kepada no handphone anda.
Jika stok barang habis, kami akan maklumkan kepada anda.
Sms order yang diterima selepas pukul 2 petang mungkin akan dipos pada ke esokkan harinya. Tetapi ianya bergantung pada jumlah order pada hari itu. Jika order tak banyak, sms pukul 3 petang pun insyaALLAH sempat untuk dipos pada hari yang sama. Jika order banyak pada hari tersebut, sms pkl 1 pun belum tentu kami sempat hantar. Kami akan utamakan siapa yang hantar sms dahulu. Sebaiknya jika anda ada pesanan, sms secepat mungkin sms order. Jangan tunggu last minit baru nak sms.
*Kos Pos untuk semenanjung ialah RM7.00/Sabah dan Sarawak RM10.00

 

0 Motivasi:

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: