20 November 2011

Tutti frutti kota bharu untuk dijual

Assalamualaikum

kalau korang ada member yang duit terlebih..duit geli geli tak tahu nak campak mana..suh depa beli tuttifrutti aku kat kb..eh sbb apa aku nak jual kalau biz ok..kata masyuk..bagi aku semua ok..cuma francaisor ada kes besar dengan aku...kalau korang take over tadak masaalah..ini masaalah aku dengan depa..aku nak bukak second branch kat k.kerian..kedai aku dah sewa 3 bulan..L.O dari naza dah dapat..lepas 3 bulan..depa terkujat outlet first aku buat sale satu malaysia punya tuttifrutti aku tapau..depa tros potong line,,depa sendiri nak buka kat k.kerian..so..aku amat frust cara depa..jadi itu je puncanya..berapa aku nak jual..2 juta..diulangi..pada mereka yang ada duit terlebih je..aku maleh nak dengo korang kata kalau ada 2 juta baik masuk asb ke..beli emas ke...okeh wassalam

eh lupa pulak..aku tanya depa kenapa aku tak leh bukak..depa kata sebab aku lambat bayo..aku kata kenapa keluarkan L.O dan kenapa tak call aku.dan bertanya soklan begini: berminat lagi ke nak buka di k.kerian..kalau en masih lagi berminat.. kami beri masa 2 hari untuk menjelaskan semua bayaran berjumlah 650k..?.tapi biz ni depa punya..suka ati depa la nak buat macamana

0 Motivasi:

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: