21 April 2010

Cinta Terlarang

Jeng...jeng..jeng...ok, entri remedy hari ni menyimpang sikit dari tujuan blog remedy dilahirkan...Cinta Terlarang Wah...ini sudah bahaya. Tapi apakan daya...remedy rasa terpanggil utk mengupas isu ni...dan cuba memahami apakah punca dan akibat dari Cinta Terlarang ini.

Cinta Terlarang di tempat kerja..Cinta Terlarang dgn Mat Black, Cinta Terlarang wif hubby & wife orang lain Apa semua ni? 

Datang masuk keje hari2...boss aku yg dah anak 3 asyik panggil secretary yg cun tur ajer masuk masuk bilik..kerap pulak tu...breakfast...lunch sesama...ada apa2 ker ni...ramailah yg busybody..apa taknya awek tu punya cun...tapi duk berkepit dgn laki org ke sana-sini....satu malam....pak guard sedang meronda di car park...ada satu bunyi mengerang...suluh..punya suluh...tu dia...boss tgh beromen dgn secretary yg cun tadi dlm keta.....

Kesian si janda anak 2...disebabkan belaian cinta Mat Black (Negro)....asyik dilamun asmara...peh..habis..duit simpanan RM100K...wang pembelajaran utk 2 anak diberi percuma pada Mat black...ayat manis kononnya mat black ni..."Saya lena dgn belaian beliau..lagipun saya dh lama sepi semenjak ditinggalkan suami"...kata janda tersebut...Gersang Seks ni namanya kak...ni remedy yg kata.

Setakat Cinta Terlarang...wife orang couple dgn lelaki lain...hubby orang couple dgn perempuan lain memang dh x payah citer lah...bersepah....so..ingat2 lah sama hubby kat umah or wife kat....ini tidak main langgar jer....NAFSU....

"TURN YOUR TRASH COMPUTER FOR CASH"

7 Motivasi:

Jake Hays said...

pada pendapat aku, cinta terlarang ni tak patut wujud. Dan namanya 'Terlarang' kan, so mesti ada sebab mengapa ianya terlarang. Cthnya, it will affected another person, sebagai contoh dlm entri ni,isteri si boss tu, gerenti bila si boss dh bercinta dgn pmpuan lain, mesti isterinya tidak terlayan lagi. BTW, nice topik, mungkin aku akn tulis review nanti di blog aku plak :)

uMMiIRa said...

camtu le bila nafsu menguasai diri...

Kepala Bergetar said...

boss tgh beromen dgn secretary yg cun tadi dlm keta.....
abiss kantoi, pastu mesti buat lagi tu..

psst.. hati2 bro kang boss ko baca blog ko lak..

shUhashUhi said...

aip remedy...c0mputer dah jd cinta..hekhekhek...

xpe2...kupaskan mana yg pat0t ea...

saje jalan2 bl0k awk..

shUhashUhi said...

**bl0g

ngeeeee3

sHaFAa said...

xreti halal haram..
apa2 leh jadi..

Mario said...

memang byk jadi bende ni... tu seme kes tak sedar diri la tu...

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: