2 June 2010

Barrack Obama Dalam Mavi Marmara

Barrak Obama...mana Barrack Obama? apa sudah jadi dengan kehebatan America yang dicanang selama ini? Kuat sangatkah tentera israel? sampai Obama kecut sangat. Jawapannya senang saja Israel adalah U.S.A dan U.S.A adalah Israel. 


"TURN YOUR TRASH COMPUTER FOR CASH"

10 Motivasi:

Fiza Notty said...

memang israel tulang belakang amerika. sebab tu amerika tak boleh berbuat apa!

live from london. http://www.presstv.ir/llnw/

sinagarimba said...

salam bro,

kita sama-sama doakan mereka semua selamat. Dan jika terbunuh khasnya
kepada orang islam, mereka ada para syuhada.
Apa kita boleh buat :
1. Buat doa qunut nazilah
2. Sumbang derma banyak2 untuk disalurkan kepada rakyat palestin
3. Demo besar-besaran di kedutaan amerika. Ingat, berani israel sebab
ada amerika di belakangnya. Dan takutnya negara islam lain kepada
israel sebab amerika di belakangnya. Inilah punca israel berani bunuh
orang suka hati.
4. Boikot produk israel dan produk amerika yang ada kepentingan
dalam menyumbangkan dana kepada israel.
5. Sebarkan info kekejaman israel dekat mana-mana. Biar semua tahu
ini perangai israel laknatullah.
6. Ni tengah menggelegak darah ni.

RDS cam ner bro. kalau beli dapat bonus lagi tak.
Nak sambar satu besok nir

REMEDY said...

@Fiza Notty

Memang benar sangat fiza

REMEDY said...

@sinagarimba

Promosi masih ada

INTANKUTERPILIH said...

betul tu...kalau tak takkan obama leh jadi presiden amerika kan...janji2 dulu tu sajer jer nak mengaburkan mata dunia...sape2 yg jadi presiden amerika nie sebenarnya memang antara org kuat israel jugak...so, tak payahla nak percaya janji2 pelesu dorang nie...huh!!

remedy, RDS tuh kalau utang leh tak???ekekeke...gurau jerk...

NichKhun said...

dunia akhir zaman.. huhu sedey je kan.. huhuhu

Komputer Tips said...

israel mana berani klo gak ada amerika...
liat aja kalo islam bersatu..
hbuis tuh 2 negara...

Marsha said...

Singgah malam bc entry...:)

catatan Azhari AF said...

sikap dan exintensi Obama memang patut dipertanyakan...

myFirdaus said...

tunjang asas negara "hebat" Amerika tuh berasaskan pemimpin Zionis jugak... maka x mustahil laa Amerika dijadikan boneka Israel... Lihat balik sejarah awal penubuhan Amerika dan misi awal penubuhannya.... siapa orang2 yang dianggap tokoh kepada kemerdekaan Amerika?? bukti2 dalam movie National Treasure dah cukup mendedahkan semuanya... tuh pon bnyak lagi yang disorok dari mata dunia...

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: