16 June 2010

Blog remedy akan ditutup (di label Blog Porno dan Lucah)

hai kawan2...hari ni upin nak cerita sikit pasal blog porno...jangan bagitau ipin tau...dia tu kecoh sikit..betul tak? betul...betu..betul...ha ha remedy merapu sikit boleh yer...ok..sepanjang remedy buat 2 entri tentang penyebaran Video lucah ariel peterpan dan model2 terkenal indonesia...(Remedy cuma komen tentang keaktifan blogger dan forum2 di dunia berebut2 nak download video tu tapi ini hasilnya:

 

Begitu mahalnya keyword2 yang berunsur lucah ni...hinggakan blog remedy yang suci bersih ni pun dah rasa macam blog porno...tu yang remedy cakap nak tutup blog tu...yelah takut nanti terus dilabel blog lucah....Ramai juga rakan blogger yang bertanya kenapa nak tutup blog ni...inilah jawapannya...thanks semua coz sudi bertanya....tapi nasib baik dalam dua tiga hari ni remedy berjaya membersihkan nama baik blog remedy...itupun hasil keyword2 yang terkini mengalih pandangan pencari maklumat di luar sana dari mencari bahan merangsang nafsu...ahaks....ini adalah keywordnya:


Antara Keyword lain yang rajin disimpangkan oleh google dan yahoo search engine ialah Millatefacebook. Ramai masih mencari2 maklumat tentang millatefacebook


Jadi, Moral of story...daripada menjadi blogwalker tegar untuk mencipta traffik....permainan keyword juga penting untuk mendapat organik traffik seperti kata dahliajournal...remedy kena ikhtiarkan dari pelbagai sumber....sekarang ni pulak ada sistem blogwalking baru untuk menjana traffik dan income tambahan...kalau tak silap wawwi.com blogwalking widget....menggunakan sistem matrix autospillover. Agak menarik...tapi Remedy masih belum gunakannya...sebab di dalam blog2 blogger alin ada menyatakan dalam network akan ada iklan yang boleh diklik untuk menjana mata sekaligus $$$...Remedy masih menunggu jawapan dari pihak Nuffnang sama ada penggunaan widget ini akan menjejaskan status Glitterati blog remedy. 

"TURN YOUR TRASH COMPUTER FOR CASH"

9 Motivasi:

INTANKUTERPILIH said...

ngatkan remedy serius nak tutup blog nie...kalau betul, janganlaaa...huhuhu....

REMEDY said...

@INTANKUTERPILIH

insya'allah...selagi ada permintaan...selagi tu remedy akan menyumbang karya....

q-nizam said...

ramai giler cari pasal luna maya..rugi seh x post entry tajuk tu... :)

Encik Sparkle said...

salam...bagus juga kalau nak upkan traffic menggunakan keyword. Tp
macam mana nak buat keyword? boleh tolong tunjuk ajar tak?

Legasi Piston Pecah said...

pergh..kalau bab-bab video terlarang memang ramai yang nak search kan?mahal giler keyword tu...banyak kan menyumbang trafik pada blog?ish,elak kena istihar blog porno je bro...haha..hati2...wakaka!

REMEDY said...

@q-nizam

xderlah rugi mana nizam..after this mesti ada lagi pelakon or artis yg buat aksi....

REMEDY said...

@Encik Sparkle

Kalau keyword english u boleh jer cuba guna google keywords tool...tapi kalau Malay keywords biasanya u kena bijak dan up to date dgn current isssus..x kiralah dlm negara or worldwide...

REMEDY said...

@Legasi Piston Pecah

itulah pasal pistol...tapi aku cuma buat 2 entri pasal video tu...itu pun entri komen pasal trend blogger bagi link download video tu....cuma keyword tu org tgh sibuk search....pasal dilabel blog porno tu...mainan aku jer...create citer...bagi umph

Mr Noble said...

bes la blog ni, baru je jumpe.
tq for the wonderful contents :D

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: