15 June 2010

Keputusan Perlawanan: Brazil 2- Korea Utara 0 (World Cup 2010 result)

Final result keputusan perlawanna antara Brazil (Rangking 1 FIFA) dan Korea Utara (Rangking 105) tidaklah memeranjatkan. Kemenangan Brazil memang sudah dijangka. Corak menyerang pemain Brazil memaksa pertahanan Korea Utara berhempas pulas menangkis serangan bertali arus dari penyerang Brazil. Kecekapan penjaga gawang Korea Utara harus dipuji kerana berjaya menyelamatkan beberapa percubaan bahaya. Keputusan penuh...Brazil 2- Korea Utara 0


                                                                                VS


Keputusan di atas adalah sekadar ramalan remedy....jom layan perlawan Brazil vs Korea Utara pukul 2.30 am ni....

Keputusan terkini.....Portugal 0- Ivory Coast 0 (yang ini memang betul............


"TURN YOUR TRASH COMPUTER FOR CASH"

4 Motivasi:

Bean said...

sikit lagi nak betul ramalan 2...

Legasi Piston Pecah said...

ramalam ko sikit je lagi betul..cuma tak silap tadi dengar kat radio brazil 2 korea 1...cayalah bro,boleh jadi ejen ramalan nih?ish,haram tu!haha...
--------------------------------------------------------------------
Mari Memboikot Israel Dengan Avatar Ini

REMEDY said...

@Bean

saja2 suka2...saja sambil2 tunggu game tu

REMEDY said...

@Legasi Piston Pecah

ha ha bro...sjer jer tu..xder pun ramalan betul2...kebetulan jer...tapi google search naik page aku dululah....pasal result aku keluar awal...ha ha

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: