13 June 2010

Penyebar Video Lucah Threesome Ariel Peterpan, Luna Maya dan Cut Tari diburu Polis

Ariel Peterpan atau Peterporn menjadi isu hangat di seluruh dunia berikutan tersebarnya Video Scandal seks bersama dua orang pelakon dan model terkenal Indonesia, Luna Maya dan Cut Tari. Kehangatan adegan ini sehingga dapat menarik perhatian seorang pelakon porno antarabangsa mengundang lelaki hebat iaitu ariel untuk beraksi di ranjang bersama beliau.

Akibat penyebaran video lucah tersebut, kebanyakan media massa, media cetak, media online mengambil peluang menjadikan berita hangat ini sebagai berita sensasi atau lebih mudah berita muka hadapan. Website-website porno sudah mula upload movie ke dalam 3gp, Blogger berlumba-lumba mencari maklumat terbaru termasuklah penulis entri ini.

Polis Indonesia sehingga hari ini masih lagi memburu penyebar video lucah tersebut...menurut pegawai kanan polis, mereka akan mengesan menggunakan teknologi terkini dalam usaha menahan penyebar video tidak bermoral tersebut..kami akan mengesan dari setiap blog, website yang mempunyai video ini...lebih kurang beitulah katanya...Jika yang menyebarkannya ditangkap...mereka akan dipaksa untuk melakonkan aksi ranjang bagi menyambung episod bersam Ariel peterporn....ini remedy agak2 ajalah...he he

Sebauah NGO mendesak bahagian kesihatan supaya memeriksa kesihatan dan kesuburan ketiga tifga pelakon seks tersebut. kami risau mereka akan menyebarkan virus dan mempunyai penyakit kelamin kerana mereka sering melakukan seks bebas atau rambang, berikut kata farhat Abbas dari Lembaga Sosial Masyarakat Jamin rakyat.

"TURN YOUR TRASH COMPUTER FOR CASH"

5 Motivasi:

LaNuNsepet said...

wuu...
remedy.. tak syok la kalu trafik dari benda2 gni kan2...

setuju tak? :-)

REMEDY said...

@LaNuNsepet

Tulah lanun...inilah peluang nak tambah organic traffic yang dilencongkan oleh search engine...kira keyword SEO lah. Remedy pun dh terikut2...tapi setakat entri artikel jer..xderlah nak letak video bagai...kena hormati jugak pembaca blog remedy yang bawah umur...tak gitu lanun?

Nina Nurziana said...

haha... macam macam..~

REMEDY said...

@Nina Nurziana

ya nina...ikut perkembangan semasalah katakan

Anonymous said...

Jom ke blog Jejaki Tinggalan rasul. ada cerita panas pasal World Cup 2010!

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: