12 June 2010

Urut susu atau Urut Payu Dara Perkhidmatan semakin popular

Memang pelik kalau sekali bacatajuk entri ini. Tapi itu bagi siapa yang memang tak pernah menggunakan perkhidmatan yang diberikan oleh gadis-gadis yang memberikan khidmat ururan batin menggunakan payu dara atau lebih popular dengan nama urut susu di kalangan penggemar perkhidmatan ini.

Seorang rakan remedy memberitahu, perkhidmatan ini semakin popular di lembah klang terutamanya di Jalan Klang Lama. Seperti biasa kegiatan tidak bermoral seperti ini bertopengkan pusat urutan badan, massage center, spa dan sebagainya.

Selepas seorang rakan rapat remedy beitahu akan perkhidmatan tersebut, terus remedy terbayangkan amoi warga china atau thailand menyapu minyak dan jeli ke seluruh badan...peh..nikmat..ditambah pula dengan urutan menggunakan payu dara atau T***K yang besar dan labuh ke seluruh anggota badan pelanggan termasuk alat sulit...ini bagi memuaskan nafsu lelaki seperti Ariel Peterpan...aha...etrcuri keyword pulak.

Semalam, satu serbuan dilakukan di TTDI di mana sebuah pusat refleksologi telah diserbu kerana menjalankan khidmat urut susu.


"TURN YOUR TRASH COMPUTER FOR CASH"

12 Motivasi:

Eza Rashid said...

hye,,,,nice t b here,,,nang mine too,,,,

nesca said...

pulak...

jfook said...

Thats kinda weird.

Legasi Piston Pecah said...

ish..macam-macam ye...dari perkhidmatan seks sampai urut guna badan...
-------------------------------------------
Gangguan atau sekadar ilusi

oempak said...

the world is changing ..

pch said...

kreatif...wahahahaha


FREE : Software lajukan komputer anda
FREE : e-book Kord Gitar Lagu Melayu

DOWNLOAD SEKARANG..JADUAL PERLAWANAN WORLD CUP 2010

laskar rainbow said...

ish2..manusia skrng..cm xde otak..hehehe

dunspeak♥ said...

iskk..macam2 urutan dah skang nie

zida said...

macam geli jekkkk

hans said...

sekarang sebut je dkt malaysia nih apa nak
semua ada

ayunda maajis said...

ahaha..klako2..mcm mn kawan ko tau? dia pon pernah g try ek..

gEe said...

haha.. pasni rmai la kaum2 lelaki gi cri p'khidmatan ni ye..

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: