11 June 2010

WaKe Up Call untuk World Cup 2010 (Remedy Kejutkan)

Malam ni bermula perasmian pembukaan World Cup 2010 di South Africa...disusli dengan perlawanan pertama di antara Tuan rumah Afrika selatan menentang Mexico pada jam 10 malam waktu Malaysia. hari-hari berikutnya juga sesak dengan 3 perlawanan sehari...


Pada sesiapa yang betul2 gila bola...yang dah demam bola...fanatik dengan world cup...tak nak lepaskan perlawana negara pelihan seperti Brazil, Jerman dan Italy...Tapi...ada tapi...liat nak bangun dan berjaga lewat malam kerana pelbagai faktor....faktor kerja dan sebagainya. So...untuk korang yang perlukan khidmad wake up call ala-ala hotel...boleh tinggalkan detail di bahagian komen,,,,Nick korang, game apa yang korang nak remedy kejutkan, No. Telefon....khidmat ini remedy bagi percuma...seyes...



"TURN YOUR TRASH COMPUTER FOR CASH"

1 Motivasi:

ALLIFF26@ eLLe_G'o'wJezz said...

hahahahhah!!! macam mana kalau ada beratus org??? gila larr remedy nak text sorg!!! btw elle dpt tgk... tengok!!! melepas suda....

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: