15 July 2010

Perkhidmatan Cari Jodoh: Siapa nak Kahwin?

Kepada sesiapa yang belum berkahwin atau sudah berkahwin tapi ada kemampuan untuk kahwin lebih bolehlah guna perkhidmatan ini. Satu dalam seribu..susah nak dapat servis baik macam ni...so korang baca dulu sedkit sebanyak info yang ada di bawah ni.


TYPE A: berpurdah dan jaga amalan sunnah (yg ni ramai org MSia tak lepas, sbb akan diinterview amalan, cthnya pd yg hafizah, kalau dia hiad, kita kena bacakan 3 juz pd dia setiap mlm utk dia kekalkan al quran, jaga solat jemaah dan solat tahajjud pun dia akan kejut kita

TYPE B: bertudung biasa, biasa gadis kolej

TYPE C: tidak bertudung, but akan bertudung lepas kahwin

TYPE D: anak dara tua dan janda

Wajah-wajah cantik dah biasa bagi org Morocco sbb:

1. di msia: 10 yg lalu depan kita, 2 org je cantik

2. di Morocco: 10 yg lalu depan kita, 8 org cantik

Saya teringat masa saya di India Utara 1999 dulu, awek yg minta sedekah tu mata biru dan wajah jelita..kalau dtg Msia sure jadi model

So sama keadaannya dgn Morocco

MASALAH DI MALAYSIA

Masalah yg sya nampak ialah, belanja yang mahal untuk kahwin di Malaysia dan selepas kahwin dan....susah nak pilih yg lawa (sbb yg lawa biasanya demand tinggi)

Dan, budaya kampung sebenar dah makin hilang di Malaysia

Kalau dpt kahwin yg lawa pun di Malaysia, kebanyakkannya ada budaya nak tunjuk status

Oleh itu,dari segi kos sara hidup dgn keadaan macam ini akan menyusahkan pihak suami

Tetapi di Morocco berbeza, sbb kebanyakkan dr mereka ialah org biasa yg tidak berada, sudah biasa dgn kos sara hidup yg tidak tinggi

jika mereka dtg Malaysia dan tinggal dgn kita, dah kira satu perkara besar dlm hidup mereka, dan tidak banyak demand

kalau nak tgk bentuk wajah mereka ni, sya tunjukkan bagaimana bentuk wajah yg banyak sya lihat di sana

(tapi jgn pulak tgk video diorg yg moden-moden dan sosial kat yotube tu, mmg dah macam european ha ha, nanti tambah dosa pulak)

Oleh itu, anda boleh dtg ke sini untuk melancong dan bawa balik isteri ke Msia, boleh kahwin di Msia or kahwin di sana juga

Cuba lihat belanja yg menarik:

Tambang return ticket utk anda rm 2100

Tambang isteri one way rm 2500

Passport isteri + paperwork rm 400

Bus ke destinasi tempat honeymoon Marrakech return rm 600

Belanja kahwin A to Z rm 5100 atau rm 7500 (tgk keadaan family yg tetapkan harga)

Tempat tinggal dan makan anda 2 minggu ke 1 bulan rm 900

Total rm 11600 atau rm 14000 anda bawa sendiri semua duit

[b]Bulan May ni 4 org warga CG dan 2 org dr Msia nak honeymoon kat Morocco...bagus kalau ada juga yg dtg dan kahwin sini ha ha

So itu info secara ringkas..

syarat untuk nak bermula dgn tukar gambar ialah:

anda dah sedia ada rm 14,000

ibu ayah or keluarga dah setuju untuk kahwin dgn org luar ( tunjukkan site di siggy sya dan thread ni semasa beritahu mereka, sbb ramai salah anggap dgn kahwin indonesia yg bermasalah)

income anda jika di kampung ialah rm 1700 sebulan selepas support family jika ada

rm 2000 jika luar bandar dan rm 3000 jika dlm bandar

selepas bertukar gambar, jika berminat, boleh webcam chat dan terus bersedia dtg dalam 40 hari

boleh juga nak dtg dulu, then buat proses di morocco selama 30 ke 40 hari

sila beri alamat di ic anda, no tel tempat kerja jika ada, no tel rumah family

gambar anda dan gambar family jika ada
.

Kepada sesiapa yang nak kahwin tu...sambut cabaran ni tau...

Sumber: Kahwin Gadis Jelita

"TURN YOUR TRASH COMPUTER FOR CASH"

6 Motivasi:

Hazzy Ishak said...

bagi ku perbelanjaan selepas kawin tu lebih penting dari sebelum kahwin. betul tak? tehehe.


Latest Entry Hazzy,
Terkena renjatan elektrik ketika tidur
Predators - bukan calang² pemangsa
Gathering Geng Blogger 2010 Meriah dan Berinformasi

Mr Noble said...

pehh, ada ye camni. ok la tu, org malaysia pon ramai yg kaya tp blom kawin

Fay Nana (Cik Fana) said...

ish ish macam-macam

faiz said...

kawen dengan orang melayu terbaik! hehe..


Post-post baru faiz!
Lawatan sambil belajar ke..
Template header Percuma!
Newbie pun boleh dapat trafik

koren said...

WANG MENGHALANG PERKAHWINAN ANDA?

http://www.Maskahwin.com/index.php?ref=koren

Anonymous said...

saya nk cari isteri..tapi dah kawin..nk cari isteri no 2..

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: