25 July 2010

Siapa Jutawan Malaysia Bawa Paris Hilton ke World Cup

Gempar kisah seorang jutawan Malaysia yang kononnya menjadi escort atau di escort oleh Paris Hilton ke South Africa sempena berlangsungnya kejohanan Piala Dunia. Jutawan tersebut dikatakan merahsiakan identiti sebenar beliau untuk mengelak sebarang spekulasi dari Pihak tidak bertanggungjawab.


Adakah ini semua lakonan sahaja? sebenarnya kehadiran Paris Hilton dan jutawan tersebut telah dapat dihidu oleh beberapa orang Paparazi di Johanesburg. Sumber paling rapat memberitahu Jutawan tersebut yang berpengkalan di London adalah  adik kepada pengelola Laman Blog terkenal iaitu Remedy. Adik beliau dikenali sebagai Remedy Jr. seorang Tycoon komputer dan barangan terpakai. Keluar dengan Paris Hilton adalah idaman beliau sejak di tingkatan 3 lagi.

Tapi ini semua khabar angin, seperti juga angin ianya akan hilang dan lenyap begitu sahaja, Paris Hilton adalah pewaris rangkaian Hotel Hilton yang beroperasi di selusuk dunia terkenal dengan sifat boros dan suka berfoya-foya. Beliau juga telah menggemparkan dunia hollywood apabila video adegan seks antara beliau dan bekas teman lelakinya tersebar luas.


"TURN YOUR TRASH COMPUTER FOR CASH"

9 Motivasi:

Yorke Kun said...

kalu aku ngaku aku jutawan tu pun bukan korang nak percaya kan..hahaha

Mr Noble said...

haha! Remedy junior :p

~Blabberina~ said...

dah banyak new post,tapi stil tak reply topik Hadiah Remedy tu ek..nape?

Legasi Piston Pecah said...

pergh..sapa tu?remedy?
-----------------------
Kebaikan minum teh panas selepas makan

IMAN'S UMI said...

Selusuk = seluruh + pelusuk .... pepandai je buat gosip!

DocFKL said...

pergh..remedy skandal?? panas...
Health and Beauty Blog

sujairi said...

kalaulah aku jadi anak hilton ni.. fuhh sampai aku xtau apa nak kata dah.. memang gila ah.. nasib baik x gila...

diraja22 said...

remedy jr.. patut paparazi 2 nk pencen..

Dark Half said...

tetiba byk pulak skandal incik Remedy hari ni...keke
rugi je aku terkesima membaca entry Damasutra nak saman Inception tadi...

Latest entry grafik novel gua ~ Aku Pilih Neraka!

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: