22 March 2011

Teknik Simple Tarik Pengunjung Dari Widget Follower

Apa sebenarnya faedah yang korang dapat bila korang dah follow blog aku then korang nak aku follow blog korang kan? mungkin ada sedikit jer blogger yang follow blog orang lain disebabkan ikhlas nak follow. Kenyataan agak keras sikit, tapi biar pedas asal maksud yang aku nak sampaikan ni jelas. I follow u tau....jangan lupa follow i...biasa tak korang jumpa ayat ni? bersepah kan.korang jumpa ayat ni...pernah tak korang jumpa ayat kata i dah follow u...u jangan follow i tau...

Biar aku ceritakan sikit pasal keuntungan menjadi follower kepada blog lain..diorang x follow blog kau pun xper..xder hal lah...sebenarnya, semakin banyak korang follow blog blogger lain, semakin banyaklah trafik yang masuk ke blog korang..x percayalah...remedy ni bukan boleh percaya sangat...jom aku bagi contoh...Korang join GengBlogger atau Innit  kan? selain korang baca entri terbaru..apa lagi yang korang nak tengok? korang tengok senarai blogger yang berdaftar dalam GB..selain tu korang jugak tengok Blogger terbaru berdaftar...betul tak? Blogger popular?

Samalah jugak bila ada seorang blogger baru atau lama yang singgah ke blog yang satu lagi, selain dia baca entri, dia jugak akan tengok2 senarai follower yang follow blog yang dia lawati tu...faham tak? so..dekat sini peluang korang untuk dapat visitor baru dan follower baru lebih cerah dan memang cerah pun..kenapa? sebabnya, bila blogger yang korang follow tu update bloglist..blog korang akan masuk dalam list secara automatic..setiap kali korang update entri, pembaca blog yang korang follow akan perasan sekali blog korang. ada berani?

So...Moral of sory...jangan lupa follow blog Remedy....




"TURN YOUR TRASH COMPUTER FOR CASH"

3 Motivasi:

Ronaldmohoni said...

post yang menarik

esa said...

betol juga bro, mesti depa nak tgk folowr2 mereka.

IrfanzBlog said...

ada logiknya jgak..nice info..

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: