20 March 2011

Tutorial Dapatkan Traffic Blog "Box Office"

Bukan senang untuk dapatkan jumlah pengunjung atau trafik yang kita idamkan. adakah anda sudah berpuas hati dengan 1000 unik visitor sehari? pasti kita mahukan lebih dari itu. Sebagai blogger yang telah hampir tiga tahun dalam dunia blogger, seribu adalah jumlah biasa.


Baiklah, berapa jumlah Traffic Box Office  sebenarnya?..jumlah traffic yang dikategorikan sebagai Box Office dalam definisi blogger ialah berjumlah 5000 ribu pengunjung sehari.

Untuk dapatkan 5000 pengunjung sehari bukanlah perkara mustahil...ianya tidak mustahil kerana pada kiraan biasa seharian selama 24 jam, kita cuma perlukan lebih kurang 200 unik visitor dalam masa satu jam. 

Permainan Keyword dan juga sedikit teknik SEO bakal merubah kehidupan anda sebagai seorang blogger. Kepada sesiapa yang masih belum follow blog ini..lakukan segera kerana sesuatu yang Terbaik Dari Ladang akan muncul tidak lama lagi.

"TURN YOUR TRASH COMPUTER FOR CASH"

19 Motivasi:

antudegil said...

peh! abang remedy dah start serius berblog! kamon! teruskan usaha utk dapatkan 5K UV ye remedy! :)

Dawa said...

tgk dr segi pengisian blog ni, tak mustahil utk capai smo tu :)

arep_lockermonth said...

WAH!!seriously berguna~tq~

mohamadSaleh said...

wah bagus2...

ARC™ said...

seriously berguna? apa yg korg dpt berguna dari sini? takde info pape pun dlm entry ni. entry lain ade la (kot)

Catherine Ang said...

dah follow blog ini.. :)

feyus said...

Jom sertai link exchange blog.
Jom Sertai Link Exchange, Tingkatkan Trafik Blog

Firdaus Kasim said...

nothing is imposible..

Legasi Piston Pecah said...

teruskan usaha itu

Nur Hanani said...

macamana nak cari visitor sampai 5K..kena pulun habis-habisan ni..nak kena cari SEO.. :)

Entri Terkini: Menjahit, satu terapi minda yang baik..
Entri Terkini: Produk HPA untuk rambutku..

ANA FARHA said...

Nampak gaya kene follow ni..

semalam punyer kesah...

Myvitrd said...

macam ada nak kongsi sesuatu je.. bukan 5000 sehari.. aku 500 sehari pon payah.. huhu

ejoy said...

pergh gila kentang klu mcm nie dah boleh hidup senang lenang

AMMAR YASIR said...

Pergh!!! Tinggi gila traffik

mufami said...

memang masyuk traffic banyak tu

admin said...

enarik jek nih bro..follow..

zuar said...

nak dapatkan trafik melalui seo ni kena banyak main dengan keyword..tapi ada yang dah cemarkan keyword tu sendiri sebab nak dapatkan trafik cara mudah..guna keyword lucah yang xde kaitan dengan entri.tapi tu semua memang teknik SEO..kalau nak berblogging bukan niat sebenar nak cari duit semata-mata kita akan ada etika bila nak menulis dan tak akan suka-suka letak keyword yang tak melambangkan identiti blog tu sendiri..pe2 pun teknik seo memang superb untuk jangkamasa yang panjang

Mr Daha said...

Err.. apa tutorial dia?? blur jap..

arfah said...

hmmmm....pun blurr....masih tidak tahu bagaimana hendak mendapatkan UV sebanyak itu...huhuhuhuhu

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: