28 April 2010

35 ribu unik visitor dengan sekali klik...free

Korang nak tambah trafik lagi?...ingat nasihat remedy..kita x boleh rely on single source...so..remedy pun cuba refresh knowledge yang dah bersarang kat kepala hotak ni...tiba2 teringat pulak dekat satu teknik ni...E-mail blaster.....tapi ini bukan software...dan korang x payah nak susah keluar duit nak bayar service ni...Free of Charge...omputih kata...cukup kot sebagai opener...kita terus ke isi kandungan karangan...

Caranya mudah saja...korang cuma perlu join as a member dalam mana2 yahoo groups yang mempunyai banyak members..so janganlah join groups yang member cuma ada 10 orang...membazir namanya tu...untuk memudahkan korang..x payah pening2 nak cari yahoo groups apa korang nak join...remedy dah pun carikan satu group yang memang power rangers...remedy pun selalu guna servis ni...


Create your own banner at mybannermaker.com!


Sahabat Interaktif Malaysia (SIM)...Group SIM ini adalah group Sahabat Interaktif Malaysia (SIM) sebuah group yang keahliannya terdiri dari pengguna ICT yang aktif dan interaktif disemua peringkat umur. SIM percaya bahawa berkomunikasi secara interaktif dan terkawal melalui saluran ICT boleh mengeratkan silaturahim serta memberikan banyak faedah kepada individu dan kumpulan tanpa terikat dengan mana-mana pengaruh parti politik, badan komersial atau aliran fahaman serta kepercayaan. Namun SIM percaya bahawa nilai-nilai yang baik dan murni akan dapat diterima oleh semua pihak. ( ini sedikit background group ni) korang boleh daftar as a member dkt link ni http://groups.yahoo.com/group/SahabatInteraktif/

korang boleh menghantar iklan atau message secara percuma untuk disiarkan di mailing list yahoo group SIM. Langkah ini adalah bagi membantu ahli-ahli mengembangkan perniagaan masing-masing. Iklan/mesaage yang korang post akan dihantar kepada hampir 35,000 ahli.Lepas korang dah daftar jadi members....ni remedy bagi terms and condition untuk post message dalam group ni..

Kalau blog korang cerita pasal maklumat semasa seperti berita terkini...jawatan kerja kosong...tips dan sebagainya..sewaktu hendak menghantar post perlu letak prefix...sebagai contoh...Hebahan:Catatan: Jemputan: Renungan: dan barulah masukkan entri korang...jangan lupa letak URL blog korang ya...

Peh...bayangkanlah...kalau 10% dari 35 ribu members membaca post kau dan visit back your blog...3.500 uni visitor dalam sehari...so..ada berani? remedy harap korang dapat menfaatkan peluang yang ada ya..supaya perkongsian ini menjadi lebih bermakna...Insya'allah...remedy akan kongsikan lagi rahsia serta tips menarik traffic dengan cara yang bijak....sekian untuk kali ini....


"TURN YOUR TRASH COMPUTER FOR CASH"

21 Motivasi:

akmal hacks said...

ok remedy...thanks 4 da info..

~ ALIEN ~ said...

aku ade guna teknik ni thn 2008 dulu...kat group lain la. bkn group SIM tu. aku siap letak prefix. mnjadi gak la...tp, xla smpai 35 ribu unique visitors.

wakakaka...ckup2 mkn aje. sapa suruh parking kat group yg member2 nyer ciput...pdan muka aku.


WORDZ-SPACE
(blog skema giler tahap gaban)

ron said...

aku akan follow teknik ni remedy...terbaik bro

http://papankekunciku.blogspot.com

jaya jr said...

tanye jugak..
macam mane yahoo group tu di'link'kn dengan trafik blog???
pos kene dibuat dekat dlm blog @ yahoo group tu sendiri???

CiK QiQi said...

hehhee....
tq remedy for the info=)))

masih bertatih lagi dlm semua nie=)

janggut said...

dah tak efektif lagi zaman 2010 ni,kalau zaman 2003 dulu efektif dan amat berkesan.hanya pendapat sahaja.

http://suara-janggut.blogspot.com/2010/04/promosi-bisnes-masa-kini.html

UglyPooh said...

sypunahli SIM jugak tp xpenah lak nk iklan blog. malu...ehehe :-">

kak cabai said...

salam remedy, awak ni macam-macam teknik ada. baguslah anak muda ni. kak cabai sokong segala usaha awak remedy...

yaya said...

rajin betuk awak ni berpikir ye?
bagus2..

azizan4444 said...

tips mnarik bro..tp blog aku mustahil la dpt trffc bnyk tu..ckp2 mkn pon kire ok la..hehehe

kenwooi said...

it's all about the traffic eh =)

nina said...

aku pon nak cuba gak la..tapi sok la pas exam..

nirelwof said...

nak try test gak...=)

farra8979 said...

ha, nanti me nk try test tgk camne... ^_^

Izlyn said...

thanx 4 info bro...
nak try ;)

jerung darat said...

nice info. . .tq bro'. . .

Wan Gerrard said...

nak try la, cam best je^^
tq2 bro

zainudin said...

ko bagus la bro.. banyak info

SyafzMagz (Yen) said...

Thanks bro...info yang best ni... :)

Jom terjah SyafzMagz dot com

samsularifin said...

cantik gak tips ni kalau leh tlg bg list group2 malaysia ek..Gadis 18 Tahun Terpedaya Bernikah Dengan Lelaki Berusia 63 Tahun Di Thailand

Azeri said...

Terima kasih kerana kongsikan informasi ini. Memang terbaik.

Dah terbukti !

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: