6 May 2010

Sekitar Majlis Pelancaran E-book RDS

Salam 1Blogger,

Selama 2 hari Remedy x dapat online atas sebab-sebab yang x dapat dielakkan. Remedy sebenarnya berada di Melaka untuk menyiapkan satu tugasan (Final Touch) setup sebuah cyber cafe di Sg. Udang, Melaka. Alhamdulillah, selesai juga projek di Melaka, Insya'allah kalau ada rezeki...sebuah lagi Cyber Cafe akan Remedy setup bermula pertengahan bulan mei di Kg Medan, Petaling Jaya...sambung semula cerita di Melaka...

Dah terlanjur ada di Melaka, Remedy check in di Tg. Bidara...sebab bawak family sekali...petang selepas siap kerja di Cyber Cafe, bawaklah family nak mandi laut lah konon-kononya....ajak si Irdina takut pulak dia nak mandi...so...Remedy sorang jer yang mandi...apalagi...keluarlah idea merapu remedy...sesi fotografi sempena pelancaran E-book RDS...pic remedy ada letak di bawah untuk tatapan rakan2 blogger semua.

Create your own banner at mybannermaker.com!
Balik ke rumah malam semalam...barulah dapat online....dikejutkan pulak dengan entri uncle x puas hati dengan Remedy...cuak jugak Remedy mula2 dpt call dari sorang rakan blogger ni..."Rem...Uncle x puas hati tentang E-book ko tu.siap dia buat entri x puas hati" mcm tulah bunyinya lebih kurang....so..perkara pertama bila Remedy online unclepunyablog lah remedy singgah...peh rupa2nya uncle buat entri tarik pelanggan...Thanks To Uncle coz guna dan tolong promote plak pada rakan blogger yang lain. kepada pembeli2 yang lain juga Remedy ucapkan jutaan terima kasih. Tunggu jer testimoni dari mereka...yang masih belum mencuba RDS...cepat dapatkan sebelum Remedy ubah fikiran untuk naikkan harga atau tidak mahu menjualnya lagi...ha ha ha...gurau jer...cepat dapatkan yer...

Pada 8, 9 dan 10 Mei ini Remedy akan berada di kelantan atas urusan kerja..so, pada rakan blogger yang berada di sana yang perlukan penerangan teknik RDS secara face to face bolehlah beritahu Remedy...boleh remedy terangkan dgn lebih lanjut teknik ini....jom tengok gambar plak...ha ha ha...Aku Remedy




"TURN YOUR TRASH COMPUTER FOR CASH"

41 Motivasi:

Jake Hays said...

woah bro, nampaknya bisnes bro semakin ok.. Hope you do more well bro.

REMEDY said...

@Jake Hays

Thanks bro...esok keputusan contest tau

yaya said...

tahniah dengan bisness. otak cekap la bro ni.. i respect u lah..

REMEDY said...

@yaya

Thanks yaya...dah cuba RDS?

Mr Kamikaze said...

Bro, gua belum sempat pegi bank-in duit...bz gilak 2 ari nie...sory ar bro...

REMEDY said...

@Mr Kamikaze

remedy dah simpan satu ebook utk bro..

NichKhun said...

remedy.. congratss.. hehehehe

REMEDY said...

@NichKhun

Thanks ya bro...dh dptkan RDS?

Nur Hawa Mohd Zin said...

terperanjat bg pesanan kat shoutbox...haiyo...Astagfirullah al azim..ape2 pun gud luck ye

REMEDY said...

@Nur Hawa Mohd Zin

jgnlah terperanjat....apa2 pun thank coz support

azie said...

owh dah siap ye ebook tu bgus2 :)

REMEDY said...

@azie

ha...azie dh booking kan haritu...ok..dh boleh beli

rizal jabai said...

haha..cayalah..tabik spring

congrat n gud luck!!

.s.o.f.i.a. said...

sexy siot!!!!

ooo....gunakan tubuh badan untuk lariskan produk ek!!!

REMEDY said...

@rizal jabai

Thank u bro...atas sokongan korang semua ni

REMEDY said...

@.s.o.f.i.a.

yang dekat gambar tu freelance beach boy...

uncle said...

ini yg uncle tak puas hati..komen tu ko ada macam entry yg menarik untuk uncle secepat kilat menerjah masuk chissss rupanya hanya rekaan semata2..erkkk udah lah pagi tadi kena bang-bang boom hahahah
uncle doakan semoga ko berjaya dalam biz ini..jgn lupa jika ingin beriklan apa 2 ker..jgn lupa boleh siarkan di blog uncle ok.

Aidi-Safuan said...

lucahnya picture ko tuh. :p

TTT said...

hehehehe

: bluedianthus : said...

Tahniah di atas pelancaran..:)

miss terra~SF~.STYLE.EDUCATED said...

tahniah2..hebat la bisnes remedy..all da bez oke

farra8979 said...

congrats... ^_^

REMEDY said...

Wah...terharu pulak remedy dengan sokongan rakan blogger semua ni...To all of you...Thank u so much...Remedy rasa ini baru jer permulaan sebagai seorang blogger...byk lagi liku2 di hadapan menanti...wah gitu...so Ingat RDS...Ingat Remedy

Yuni Aisyah said...

Tahniah...semoga lebih bejaya..=)

lawa pic..hehe..seksi tu.haha

abangfaizul said...

rem... ni ke gamba bogel yang dihebohkan tu... ish2... berpinar bijik mata. hahaha...

gudluck with the business tau

REMEDY said...

@Yuni Aisyah

Thank atas sokongan yuni...seksi t gimmick jer...gambar super impose...remedy ni berat terlebih sikit...

wanhairi said...

aku gi pantai gak..kt teluk segadas...lupa plak nak tulis macam tu... rugi nyee...

REMEDY said...

@abangfaizul


Thank abgfaizul...gimik jer tu

REMEDY said...

@wanhairi

ha...lain kali kena tulis ya bro..

Lin O said...

hey congrats! i wish i had your brains. :D

REMEDY said...

@Lin O

thanks lin..

DaHLia said...

hehee tu ke gmbar pelancarann?? ingatkan ada sesi potong kek...hehe

REMEDY said...

@DaHLia

Itu jer yang remedy mampu sis...ahaks

CikLilyPutih said...

bagus ye bisnes skrg nie ek

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.nk tgk pic ur daughter :)

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

semoga bisnes remedy akan terus berjaya .. ada no phone ??

Hasmadi said...

tahniah sbb berjaya hasilkan ebook.....tahniah3

CiK QiQi said...

wah3....makin bkmbang pesat tau en remedy kite nie...hohoohohoh...
all da besh=)

REMEDY said...

@CiK QiQi

eh..cik qiqi...jomlah dapatkan ebook ni

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

pch said...

bro..mau beli hdd rusak???
kira cam mn??
timbang kilo ke??

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: