15 May 2010

E-Book RDS Testimoni

Traffic, Traffic and Traffic....Salam sejuta traffic kepada pembaca blog Remedy. Dalam beberapa hari kebelakangan ini remedy kurang melakukan blogwalking...sebenarnya, selain sibuk dengan aktiviti computer recycle program, Astro kampus dan setup new cyber cafe..Remedy juga sibuk membuat kajian demi kajian serta eksperimen terhadap Remedy Direct Source Technique (RDS). Remedy dalam proses menyesuaikan RDS untuk program-program seperti Google Adsense, Adsense for domain, CPAlead dan juga yang program-program Pay Per Clicks yang lain. 

Kepada sesiapa yang masih belum tahu apa itu RDS boleh rujuk sini RDS-REMEDY DIRECT SOURCE

Selain itu juga Remedy sedang menjalankan ujikaji terhadap kesesuaian internet speed, computer specification untuk disesuaikan dengan teknik RDS ini. Kajian terhadap dofollow adan nofollow blog juga sedang giat remedy jalankan. Ini bagi memastikan setiap blog yang kita lawati menggunakan Teknik RDS ini nanti bukan sahaja akan mendapat jumlah visitor yang ramai, malah backlink yang tinggi untuk meningkatkan page rank dan menurunkan alexa rank. Doakan Remedy berjaya dalam kajian dan ujikaji terbaru ini. 

Di sini ingin Remedy kongsikan sedikit beberapa testimoni daripada blogger yang telah menggunakan RDS..Testimoni yang lain akan remedy update setiap masa. Terlanjur membuat entri ini. Remedy akan berada di Kerian dan juga Kuala Kangsar, perak pada 18,19 dan juga 20 May ini...so, jika ada blogger yang tinggal berdekatan bolehlah kita berjumpa di sana nanti..Remedy akan Check in di Hotel seri Malaysia, Taiping. 

Testimoni dari unclepunyablog 

Teknik RDS yang diperkenalkan oleh Remedy amat sesuai kepada sahabat blogger atau webmaster atau tuan punya perniagaan online yang ingin mendapatkan traffic yang tinggi. Tak percaya? uncle telah beli kelmarin dan pratikkan semalam..dan hasilnya boleh dikatakan amat memeranjatkan.!! naik mencanak tuuuuu.
Saya yang telah menggunakan teknik RDS dari remedy ini amat berpuashati dengan melihat pertambahan unique visitor yang luarbiasa dari hari biasa.


"TURN YOUR TRASH COMPUTER FOR CASH"

17 Motivasi:

farra8979 said...

bagus n rajin la remedy nih...

p/s: nk tanye.. menang top up pun kena bg no akaun ke???

tot tot kecik said...

salam..

alhamdulillah semoga berjaya..

REMEDY said...

@farra8979

Remedy buat kajian untuk kesenangan blogger di masa depan

antar jer msg dkt remedy (0166059088)...tulis redeem topup (Maxis or yang lain2)

REMEDY said...

@tot tot kecik

Thanks...kerana sokongan harap2 lah berjaya...

Nur -al- Ain said...

Salam sejuta traffic kepada pembaca blog Remedy. - woooo, kayo ni kalau sejuta traffic sehari ;))

REMEDY said...

@Nur -al- Ain

Terima kasih ya ain sudi datang dan komen...satu lagi motivasi buat remedy

farra8979 said...

me dh sms remedy.. thank u...

REMEDY said...

@farra8979

Baiklah. Remedy sudah terima. Insya'allah akan hantar pin secepat mungkin.


Remedy, Recycle, RDS (3R)

INTANKUTERPILIH said...

remedy, bila pulak nak mampir ke jb??

REMEDY said...

@INTANKUTERPILIH

Insya'allah akan turun juga ke JB...cuma dalam masa terdekat ni belum lagi..akan diberitahu di blog nanti...

P/s: 22 hingga 25hb ni di kuala Terengganu

applesakura said...

hehehehhee

sinagarimba said...

salam remedy.
minat RSD. nanati tunggu gaji hujung bulan.
boleh sambar satu.
minat exchange link ngan tuan.
tajuk blog : sinagarimba
url : http://karyasinagarimba.blogpsot.com

dah link, inform saya yer. thanks

akiN aMar said...

wah.lame xdtng skodeng remedy..sorry, akin bz ckit...
blog remedy pown dh bertukar wajah..hee
anyway teruskan usaha anda...bagus.gudlak..^_^

suhaisweet said...

Nice en3..visit mine if free k.;D

ZouL said...

wow..best je nie..leh dpt traffic smpai juta2..hehe

phycrewz said...

mantapla klu gini..

Tn.Punya said...

harap2 lepas aku guna teknik RDS ni ..trafik aku pon naik.. amin

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: