25 July 2010

E-Book RDS Kini Percuma - Dapatkan Sekarang

BERITA BAIK.......E-BOOK RDS (FASTER BLOGWALKING TECHNIQUE) AKAN DIBERI PERCUMA....YA ....PERCUMA...FREE...F.O.C.....DAPATKAN E-BOOK KORANG SEKARANG....REMEDY AKAN BERI SECARA PERCUMA KEPADA BLOGGER YANG SERIUS INGIN MENDAPATKAN TRAFFIC YANG MENCANAK2...

EH...REMEDY NI NAK MAIN2 LAGI NI...TAK CUKUP DENGAN AWEK INDON...KER? MANA ADA MAIN2...SIAPA NAK AMBIKLAH E-BOOK NI....TAKKAN TAK ADA APA2 SYARAT?...E-BOOK NI HARGA RM30 TU......OK...SYARAT DIA SENANG JER....KORANG BUAT SATU ENTRI DI BLOG KORANG BERTAJUK "SIAPA REMEDY?" GUNAKAN KREATIVITI KORANG UNTUK BUAT ENTRI TERSEBUT. GUNAKAN GAMBAR DI BAWAH INI SEBAGAI GAMBAR ENTRI TERSEBUT


MINIMUM ENTRI 200 PATAH PERKATAAN, 1 BACKLINK UTAMA KE http://kitaransemula.blogspot.com DAN 2 LAGI BACKLICK GUNA MANA2 ENTRI DALAM BLOG REMEDY

SO...APA LAGI....BUATLAH ENTRI KORANG SEKARANG....SETELAH BUAT ENTRI JANGAN LUPA PING DI GENGBLOGGER DAN TEMPAT BIASA KAMU PING ENTRI YA

"TURN YOUR TRASH COMPUTER FOR CASH"

67 Motivasi:

AnWaRnAiM said...

bt n3 tu pstu dpt ye?

DaHLia said...

ha ah, buat entry terus dapat ke?

REMEDY said...

To dahlia & Naem: yup..Buat entri terus dapat....

INTANKUTERPILIH said...

betul gak tuh...ker remedy nak cari sorang pemenang gak??

REMEDY said...

@INTANKUTERPILIH

siapa buat entri...dapatlah e-book tu...

REMEDY said...

@Lin O

orait....will sent it to you....

Jericho said...

Bro, ebook free ni E-book RDS-Pakej 3 kali Sedap tu ker?

REMEDY said...

@Jericho

ya bro...itulah e-booknya

Jericho said...

@REMEDY

Kalau beli pakej E-Book RDS tu pula apa bezanya dengan yang free ni? Atau yang ni cuma e-book tu jer?

a.z.n.e.e said...

remedy.. me too.. dh buat dah...

tak sabar nak baca.. tapi sure ke nih boleh dapat!!

Legasi Piston Pecah said...

Nie ebook RDS yang baru ke atau masih sama seperti yang dulu punyer?
--------------------------------------------------
Luar Porsche Dalam Basikal?

a.z.n.e.e said...

send email kat sini leh? jon_y4324@yahoo.com.sg

KERDILDESA said...

tak faham laaa . sent email boleh tak ?
qijie90@gmail.com

adam si kotak kosong said...

bro bile leh dpt,,
sent kat email,, aku ekk,, pendrive900@gmail.com..
jgn plak taak bgi bro

~Ann~ said...

Aikk.. rasa cam da komen semalam... So camne? Ann buat da cukup syarat tak?? hahaaaaaa

Tak sabar nak baca ni... pewitttt!

Eciz said...

da buat da. da bole dapat. kan? kan? nisa_echa823801@yahoo.com hantar kat sini okey. ;))

Amir Izzat said...

hurm..camtue je ke??? hurm...sempat tak nak buat nie? aduhai... pinjam orang lain je laa..hehe..

Tn.Punya said...

semalam aku ada tinggalkan komen dekat sini..pasal aku dah buat entri..asal komen aku kena delete. emm pelik... tak sampai pon e-book yang d janjikan.. ahm2480@gmail.com

CERITAKU... said...

Bro aku da buat da..ni link die..
http://rebelmerebel.blogspot.com/2010/06/siapa-remedy.html
zaamritz@yahoo.com

REMEDY said...

Kepada blogger yang dah buat entri "Siapa Remedy" harap dapat e-mail detail link ke alamat e-mail remedy

irwan_alif@yahoo.com

Remedy dah update ada 8 blogger yang dh buat entri dan komen korang terpaksa di delete...ini untuk mengelakkan idea korang pasal entri tu di copy paste oleh blogger yg ketandusan idea utk buat entri...harap maklum

cikmin said...

huhuhu..untungnya dapat free diorang.. :)

Tn.Punya said...

ok Remedy..ko nak aku email semula ke link tu. ok SIAP BRO

pch said...

wow..bagus nii


FREE: Jadual World Cup 2010
FREE: Software Lajukan Win XP anda

Anonymous said...

bro klo buat entri dalam bahasa inggeris boleh tak?

REMEDY said...

@Amir Izzat

sempat lagi bro...buatlah

REMEDY said...

@Anonymous

boleh tuan anonymous...kalau tuan nak buat entri dlm bahasa tamil atau mandarin pun bagus...pelbagaikan bahasa

Tn.Punya said...

Tq Remedy aku dah terima E-book Tu..Aku jaga amanah kau ni

CheQ PP JoY said...

remedy, fy mau kidnap pic remedy buleh?mau wat entry..hehe...sila reply asap..thnx!!

CheQ PP JoY said...

da wat entry siapa remedy..sila la cek..kalu xlulus bgtau ye..

http://cheqppjoy.blogspot.com/2010/06/siapa-remedy.html

thnx

adam si kotak kosong said...

http://bukansaye.blogspot.com/2010/06/siapa-remedy.html

nie link aku,, yg ko suh email link nie dokley laa ,, aku tak tahu asal,, knape hah,,

bile leh dpt nie

pendrive900@gmail.com
ariff_246@yahoo.com

CheQ PP JoY said...

thnx remedy.

redpimpernel05@gmail.com

(^_^)

zahidah dihaz said...

bro, saya nak jugak la...boleh lagi ke?

zahidah dihaz said...

done!

ni linknya:
http://dihaz17-foryou.blogspot.com/2010/06/siapa-remedy.html

email: zahidahlovef83@gmail.com

Amir Izzat said...

alamak bro./.yang bakclink tue amir tak paham...nanti amir usahakan..hurm...

GombakMali said...

remedy.. ak dah buat entri tuh~ :)

http://gombakmali.blogspot.com/2010/06/sape-tu-remedy.html

email : gombakmali@gmail.com

♥ana j♥ said...

remedy ana nak try jugak lah.
nantikan entri ana. hehe.

REMEDY said...

@gombakmali

Bro..cuba semak email...e-book remedy dh antar

@ana j

Ok...dah buat entri inform remedy ya

GombakMali said...

trimas bros~ :D

pch said...

MCM BEST JE NI...


FREE : Software lajukan komputer anda
FREE : e-book Kord Gitar Lagu Melayu
FREE : Kunci cd-rom

bimbang virus pendrive rakan merebak ke pc anda...bimbang data di curi...pendrive takboleh write...nah FREE: suis USB

ecah said...

da buat..ni link ecah..

http://blogcaripasal.blogspot.com/2010/06/siapa-remedy.html

ecah said...

missing email
ni email ecah..

u_ecah189@yahoo.com

hope dapat ler..x sabor nak bace RDS ni..

: bluedianthus : said...

Oh ya remedy...nak bagi alamat email kat komen ni ke? warnnie_musah@yahoo.com

Thanks..

mangosteenager said...

Sempat lagi ker nak join nie remedy???
Macam nak join pulak...

SukeJunpyo said...

Dah buat dah,

http://kakakcashier.blogspot.com/2010/06/siapa-remedy-artis-korea-baru-ke-atau.html


Email:
Clover.hana@yahoo.com

suka_haha said...

nak buat juga hehe...

suka_haha said...

ni matdin. saya dah buat gak..

send kat email saya ek.. sayasukahaha@gmail.com

ni linknya:

http://sukahaha.blogspot.com/2010/06/siapa-remedy.html

CiK QiQi said...

banyak nye yg wt...cik qiqi nk wt tp smpat lg ke=)

CiK QiQi said...

cik qiqi wt gk remedy..heheheh...

ni link nye
http://cikqiqicute.blogspot.com/2010/06/siapa-remedy.html

kot2 la dpt kn..email nyye..mazzaliqa@gmx.com

^_^

Kazen said...

Salam bro ak wat jugk nie....ni link nye

http://khairulzamri.blogspot.com/2010/06/siapa-remedy.html

kalu masih valid tu nie emelnye

putra_samurai7@yahoo.com

azie said...

wow nk juga remedy, boleh dpt lg ke ebook tu?

heart~ said...

wah wah wah...lps ni kena usha2 la sape remedy ni sbnrnye sbb baru 2 kali kot smpai sni...kekekekke

CiK QiQi said...

remedy ku syggggggggggggggggggggggg

nuriz said...

wahahah untung sapa yg tak dpt rds lg ni , nape tak buat awal dulu huhu

CiK QiQi said...

huhu..akn ku tggu ebook nye jika driku lyk..huaaaaaaa

HonEyBuNNy said...

wahhh..gd luck..

ila xtahu sgt nuff neh....yg tahu daftar ja...tp xjd jugak neh nuff ila.....ila xmain sgt nuff...ramai lagi yg pakar ttg neh..bab2 make up blog ja ila tahu...heheh

CikLilyPutih said...

salam remedy,

kite pun dah buat entry utk awak nie. Klik sini tau:
http://www.ciklilyputih.com/2010/06/siapa-remedy.html

ermm email plak: jajasayang@gmail.com

(mintak2lah dpt ebook yg berguna nie ek) TQ TQ TQ

caca said...

salam remedy sudah buat . syarat dah penuhi dah . ping dekat gengblogger pun sudah .

http://shalizasyasya.blogspot.com/2010/07/siapa-remedy.html

kena bg emel ke ?

syasyacun@gmail.com

caca said...

salam remedy sudah buat . syarat dah penuhi dah . ping dekat gengblogger pun sudah .

http://shalizasyasya.blogspot.com/2010/07/siapa-remedy.html

kena bg emel ke ?

syasyacun@gmail.com

REMEDY said...

To caca: jap remedy antar e-book

To blogger: pada sesiapa blogger yang masih belum terima e-book tolong jerit dekat kotak jerit

♥ifa tasya♥ said...

abg remedy , ifa nak buat, tapi sempat lagi ke????

REMEDY said...

To ifa raziah...eh ifa tasya: sempay lagi...buatlah

♥ifa tasya♥ said...

abg remedy , ifa dah buat dah .
bleh tgok kat blog ifa .
ifa buat simple je .

ni email ifa ekh .
love4eva_94@yahoo.com

diraja22 said...

nk jg bro.. tp nk buat n3 ek..
ada tengku remedy x..

CikLilyPutih said...

TQ remedy. k lily dah dpt pun ebook tu. baguslah awak nie

~Blabberina~ said...

salam..lupa lak nak bagi emel.
kasha159@yahoo.com

nak ebook free ek..tq

Wan Gerrard said...

Ello Bro Remedy

Gerrard dah buat entry tuk e-book ni, dah memenuhi syarat pun.
http://wangerrard.blogspot.com/2010/07/bro-remedy.html

Harap dapat la e-book RDS ni, nak try^^
email Gerrard...
wan.gerrard@gmail.com
tq in advance^^

Abe Goreng said...

Slm, bro.

Nk tnye segmen ni available lg x? Psl saye bru tau psl ni. adoi, ketinggalan zmn betol la sye ni.

Thx.

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: