25 July 2010

Rahsia Tarik Trafik Melalui Keyword Terbongkar Lagi: Inilah Buktinya

Salam rakan remedy..pernah tak korang terfikir untuk dapat trafik yang datang ke blog korang tak berhenti-henti dan tak payah dijemput diorang datang? agak-agak korang boleh ker dapat trafik semudah seperti kata remedy ni? alah..remedy suka buat suspen...tapi apa pun xder..jangan risau..itu kata2 sinis yang bakal ditepis dengan bukti di bawah ni.




Sekarang ni dah tau macam mana nak dapat trafik percuma, kalau nak tau lagi boleh jer check dekat feedjit yang ada dalam blog remedy tu...tengok trafik putus tak. Apalagi..ambik keyword -keyword yang tengah panas tu buat entri..tengok trafik mencanak tak...selamat mencuba..

"TURN YOUR TRASH COMPUTER FOR CASH"

10 Motivasi:

izyanty collection said...

nak tray le huhuhu....tapi apasal hari nie xleh cek analitik ke sy sorang je yg xleh cek,nape ek???

nawza_terbaek said...

hahaha... nmpak nye search pasal ariel da bekurang...hahahaha...

REMEDY said...

To Izyanty: try jangan tak try...nuffnang analatik dah ok lah

To Nawza: Akhirnya dapat juga isu semasa di tanah air kita pintas isu dari negara tetangga

Leeza said...

bestnya.bila nak tera main keyword cmni..kena mnta tnjuk ajar remedy ni

REMEDY said...

To Leeza: eh leeza nak belajar dgn remedy ker?

Mr Noble said...

ha'a kene guna keyword panas2 utk dpt trafic tinggi. cthnya isu2 semasa akan menjadi keyword yg panas. lagi satu boleh guna google hot trends utk carik yg daily basis.

♥ifa tasya♥ said...

abg remedy , mcam mana nak tgok live feedjit yang macam pic yang pertama tu ??ifa try carik , tak jumpa pown macam tu .

Yaya said...

tips yang menarik...bgus untuk dikongsi..neway...thanks

Dark Half said...

keyword 18SX biasanya yg kerap dicari...
bertambah pelik bila blog yg suci pun jadi pusat carian perkataan lucah terlampau...kekeke
adakah manusia pervert semakin ramai...?

Latest entry grafik novel gua ~ Aku Pilih Neraka!

Jija said...

terima kasih sb share info yg berharga pd sy :)

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: