24 July 2010

Follower ke 1,008...macam tak percaya plak

Akhirnya, selepas aktif online selama 3 bulan agaknya kot...mula aktif dari May..sekarang dah nak habis julai..bila semak2 semula terkejut tgk bilangan follower dah bertambah..dulu nak dapat 10 follower pun susah..tapi bila kita rajin follow orang dan rajin update sekelip mata jer follower meningkat. Ini terbukti bila follower remedy dah melepasi angka seribu...terlebih 8 follower plak...so, total dah ada 1,008 followers.
 Remedy nak ucapkan ribuan terima kasih pada mereka2 yang sudi nak follow remedy, terharu rasa hati ini..bukan mudah nak ada follower ni..sebab dalam poloitik ke apa ker..terpaksa berkempen baru dapat ada follower..itupun macam janji manis kena tabur barulah diorang sudi nak jadi pengikut kita..dah jadi lumrah sekarang ni..



 Lupa plak nak bagitau...yang ini ialah jumlah follower di laman burung berkicau remedy (laman Twitter) macam di twitter ni mudah sikit nak dapat follower sebab burung ni sentiasa berkicau bila ada apa2 update. Follower di blog remedy kalau tak silap lebih kurang 523 follower.




"TURN YOUR TRASH COMPUTER FOR CASH"

4 Motivasi:

Eza Rashid said...

wah...congrats...ble bg tips nie..hehheh..kat sni tggal kan jejak tuk djejaki...

TOLANIC said...

Orang berpengaruh di alam maya! =)

REMEDY said...

To Eza: Jejak anda telah diekori...betul ker ayat ekori tu? ha ha

To Tolanic: Pengaruh alam maya..hu hu...bikin parti di alam maya boleh kot

Mr Noble said...

oo tak tau lak remedy ada twitter :p

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: