21 June 2010

Kenangan Remedy Bergambar Bersama Luna Maya dan Cut Tari

Remedy dapat bergambar bersama Luna Maya dan Cut Tari....alah...model terkenal Indonesia tu...masa jalan di bandaraya Jakarta..(Masa ni bujang lagi).sedang membeli belah di Jakarta Mall....remedy terpandang dua orang cewek manis ni sedang minum di Coffee Bean... Masa tu Cut tari dan Luna masih berkawan rapat...diorang bergaduh pun gara2 nak merebut remedy...diorang ni memang tinggi...kira kalau Remedy berdiri setakat paras telinga diorang jer....

Kira dah lama jugaklah peristiwa ni berlaku...sebelun diorang kantoi dalam video lucah yang hangat sekarang ni...tapi remedy yakin diorang diperangkap...kesian mengenangkan nasib diorang ni...dulu masa remedy offer untuk couple dengan remedy...bilangnya ngak mau orang Malaysia...Jauh sebenua Pak....Jom layan gambar2 remedy bersama mereka berdua....







Lupa pulak nak bagitau...masa tu Inul pun ada sekali...tapi dia tgh sakit punggung...masa tu remedy jadi jurugambar jer...so...x dapatlah nak bergambar sekali...tapi xpelah...dapat jugak cuci2 mata.....bye kawan2


"TURN YOUR TRASH COMPUTER FOR CASH"

8 Motivasi:

ejum said...

hahaha..mcm2 lor lawak lar ko remedy

REMEDY said...

@ejum

sekadar berimaginasi jer bro...dengar citer montok diorang ni...Ariel cakap haritu

Amir Izzat said...

hahha..ini lagi hangat dari cerita Ariel tue..panggil wartawan...kah3..

REMEDY said...

@Amir Izzat

cerita dongeng rakyat moden ni izzat

nuriz said...

ahaha remedy..terbaikk wok tajuk ni hehe

REMEDY said...

@nuriz

xderhal la wok...just gula2 jer

Mr Noble said...

haha! bes la lawak ni :D

Mr RotiKacang said...

labels xleh bla..nak cari market.

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: