19 July 2010

23 Kempen Iklan Nuffnang Sepanjang Minggu Lepas

Kongsi sikitlah dengan korang Kempen iklan Nuffnang CPC yang bermain dalam blog kitaransemula sepanjang minggu lepas, bukan apa, mengikut apa yang aku tau kempen iklan dan jenis iklan ni akan keluar mengikut niche blog, audience gender, umur dan juga jumlah trafik yang datang ke blog kita mean kalau kita blogging about women, kempen yang keluar akan berkaitan produk wanita dan sebagainya.


Di bawah ni ada 23 kempen iklan CPC yang bermain di dalam blog remedy sepanjang minggu lepas...jom layan...macam mana pulak dengan korang?


Nestle Nescafe Chill Lah Plex Gig CPC LR
Munchy's Muzic Contest CPC SS
Munchy's Muzic Contest CPC LB
Youth Olympics CPC LR
DiGi Broadband Sustenance July 2010 CPC SS
DiGi Broadband Sustenance July 2010 CPC LB
Nestle Nescafe Kickstart CPC SS
Nestle Nescafe Kickstart CPC LB
Snickers Treasure Hunt Challenge CPC SS
High 5 Tastes Better CPC LB High 5 Tastes Better CPC LR
Sculpt CPC LR
Anmum Father's Day CPC LB
FOX Inception LR
8TV Showdown 2010 (2) CPC SS

Astro B.Player CPC SS
Astro Negaraku CPC SS
Nestle Milo Protomalt CPC LB
Nestle Milo Hidup Bola CPC LB
LG Cookie CPC SS
Nestle Milo Hidup Bola CPC LRAstro B.Player CPC LB
Astro Negaraku CPC LB


"TURN YOUR TRASH COMPUTER FOR CASH"

5 Motivasi:

farra8979 said...

wah, banyak nye... me ade la satu dua...

REMEDY said...

To Farra: Sabar ya farra...maksud remedy..top up rm10 tuh

Mr Noble said...

wah bnyknya. power aa remedy.
sumer iklan cpc, camne nak dpt iklan cpm?
tq

REMEDY said...

To Noble: CPM ads happen once BE end up campaign

Cylia Chel said...

sy ada 18 dah...suke nye..thx kat remedy punya tips n nuff..

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: