14 July 2010

Israel ada Kaitan dengan Fortumo: Kuasai 70 peratus SMS

Ini isu pasal Israel lagi, asyik-asyik isu pasal negara yang menceroboh ni. Kenapa kuasa Veto pun tak dapat nak halang kekejaman yang dilakukan oleh puak Zionis ni. Mesti ada something wrong. 
Isu yang satu ni remedy saja jer nak alert geng2 blogger semua. Bukan apa saja jer berpesan supaya jangan kata dah tau tapi tak nak bagitau. Siapa yang ada guna servis dari Fortumo? alah iklan teks yang ramai blogger letak dekat blog tu...baca petikan dari Fortumo ni.

Coverage expansion: Israel
We have a new member - Israel - in our family and that takes Fortumo into 38 countries. Although, Israel has historical and 
religious background as a Biblical Land, the modern State of Israel has the internet penetration over 75% and mobile penetration passed 100% already years ago. As you see, there's  statistical stimulus for you to introduce SMS services in Israel


Sekarang ni, terpulanglah pada rakan2 yang selalu guna fortumo...remedy just ingatkankan jer.

"TURN YOUR TRASH COMPUTER FOR CASH"

5 Motivasi:

Eza Rashid said...

israel,,,,mmg kejam,,,xnk support dy,,,hm,,,kat sni tggalkan jejak tk djejaki,,,

diraja22 said...

israel zalim..

Mr Noble said...

boikot barang2 zionis!

xazryx said...

slmt aku x pki fortumo nih .

Azhari Dol kadir said...

assalamualaikum,

kalau nak di ikutkan, windows pada komputer yang kita pakai sekarang juga mempunyai share pada israel, cuma kita tak berapa tahu. apa lagi, boikot la pakai WINDOWS DAN OFFICE......!!! BOIKOT

kerajaan malaysia - kita memang tak ada ikatan diplomatik mahupun perdagangan, tetapi kebanyakkan negara berurusan dengan israel, mereka berurusan dengan israel, kita berurusan dengan mereka. contoh singapura,

fikir-fikir kan lah...

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: