15 March 2011

Siti Saida nekad tuntut Cerai

Kakak penyanyi nombor satu negara, Datuk Siti Nurhaliza Taruddin bertekad ingin mengakhiri perkahwinan selama 15 tahun apabila bercadang menuntut fasakh daripada suaminya selepas ahli perniagaan itu enggan melafazkan talak.

Siti Nursaida, 35, mendakwa persefahaman antara mereka sudah tiada lagi ketika ditanya Hakim Syarie Mahkamah Rendah Syariah di sini semalam, Mohd. Suhaily Rosdi berhubung alasan dia hendak bercerai.

Saida berkata demikian semasa prosiding tuntutan cerai yang difailkan terhadap Mohd. Ghazali Yahya Zikri pada 6 Oktober tahun lalu menerusi peguam syarie Ahmad Nazib Johari.

Saida mendakwa dia sudah banyak kali berbincang dengan Mohd. Ghazali untuk bercerai namun lelaki itu tidak bersetuju kerana masih mahu menyelamatkan rumah tangga yang dibina selama lebih sedekad.

"Saya ada cuba berbincang, tetapi suami tidak setuju. Saya mohon untuk bercerai kerana kami sudah tiada persefahaman," katanya yang mendakwa mereka masih tinggal bersama dengan empat orang anak di Alam Damai, Cheras. 
"TURN YOUR TRASH COMPUTER FOR CASH"

0 Motivasi:

Post a Comment

"KITAR SEMULA KOMPUTER UNTUK TUNAI"

REMEDY X-CHANGE LINK FORM

create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com! create your own banner at mybannermaker.com!
Your Nick:
Your Blog URL: